30/9/09

Nτόρα Ξεκάθαρα !!!???





Αυτό έγραφε ο φάκελος απέξω. Ντόρα Ξεκάθαρα.
Ηταν πρωί! Είχα πιεί καφέ αλλά είχα πιεί έναν καφέ κι έτσι...το άνοιξα.
Διαβάζω,,, Σε όλη μου την πολιτική πορεία δίνω δύσκολους αγώνες. Για την Ελλάδα, για την Αθήνα, για την παράταξη χμμμμ...εμμμμ ναι χου γκιβς έι φακ αμπάουτ γιορ παράταξη καλή μου?. Δουλεύω σκληρά, με επιμονή και αίσθημα ευθύνης. Δεν κρύβομαι χμμμμ χμμμμ μούμπλε μούμπλε τι να εννοεί άραγε; δεν διστάζω καλό μου το αδίστακτος δεν είναι καλό πράγμα. Βγαίνω μπροστά και δίνω μάχες ρε πούστη μου είναι η Ζίνα  Σας κοιτάζω πρόσωπο με πρόσωπο με απειλεί??. Μιλώ ξεκάθαρα. Και σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική μάχη βρίσκομαι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή.
Ζητώ την ψήφο σας. Η ελπίδα και η προοπτική του τόπου είναι στο χέρι μας.
Πρέπει να τις διεκδικήσουμε
Μπορούμε να τις κερδίσουμε
Ξεκάθαρα ....εννοείται έχω μασήσει πια, εννοείται ότι έχω δαγκώσει τα κλειδιά μου, τρέμουν τα χέρια μου, αλλά όχι είναι αδίστακτη το είπαμε...

Φιλικά Ντόρα Μπακογιάννη ΦΙΛΙΚΑ???? 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ η Ντορα η μικρη Εξερευνητρια!

Ourbax είπε...

Προτιμώ την χοντρούλα της φωτογραφίας από την κόρη του Nosferatu.

Αβαδιστη είπε...

@οurbax νομίζω πως όλοι την προτιμούν. Εκτός από τους βλαμένους που την ψηφίζουν.

@aunt donna Είπαμε Ντόρα Ξεκάθαρα!

Pastaflora είπε...

Σερί, πηγαίνατε γυρεύοντας! Μα διαβάζουν τέτοια πράγματα χωρίς να έχουν πιεί το δεύτερο καφέ της ημέρας;;;

Spy είπε...

Υπάρχει μήπως κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σας έχει πάρει κωλοφεράντζα (μπαρδόν) όλη η οικογένεια;

mariw είπε...

Ντόρα προχώρα, σε θέλει όοοοοολη η χώρα. Α! εγώ πολύ το καμαρώνω το Ντοράκι, εδώ μιλάμε για την πρώτη γυναίκα γοναπμιΠρωθυπουργός της Ελλάδας!!!

Αβαδιστη είπε...

@spy ήμουν βεβαία ότι το μυαλό σας θα πάει στο κακό. Συνέβη το ίδιο και με το δικό μου. Ειλικρινά δεν ξέρω...το ψάχνω. Ελπίζω ότι είναι απλώς μια συνομωσία!

Ανώνυμος είπε...

xmmmm....θα ηθελα κ εγω να κανω μερικα σχολιακια...
Κατ'αρχας, ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αντιθεση των χρωματων: μπλε για την Ντορα, ΠΡΑΣΙΝΟ για τα σχολια του συντακτη...αραγε ειναι τυχαια η επιλογη??μαλλον θα είναι το αγαπημενο σας χρωμα το πρασινο...όχι μόνο από αισθητικής, αλλά και από ιδεολογικής πλευράς...(αυτό θα πει αντικειμενικοτητα των bloggers!!)
Δεύτερον, η γνωμη σας-και λυπαμαι που θα σας στενοχωρησω-δεν ειναι αντιπροσωπευτικη της γνωμης των υπολοιπων πολιτων:η χθεσινη προεκλογικη ομιλια της Ντορας χαρακτηριζεται απο ολους θριαμβος...(απο την χθεσινη προσελευση φαινεται οτι η πλειοψηφια-σε αντιθεση με μια κακοπροαιρετη μοναδα- εκτιμησε πολυ περισσοτερο την ανωτερω επιστολη!!!)
Τέλος, θα σας συμβούλευα να μην πινετε τόσους καφέδες...πειραζουν το νευρικο σύστημα και το "στομαχι"!Αυτα...

Αβαδιστη είπε...

@ ανώνυμος
1. Δεν είναι μπλε είναι μωβ που είναι όντως το αγαπημένο μου χρώμα, με δεύτερο το πράσινο. Με το pantonne δεν το χετε... αλλά δε πειράζει.
2. Ουδέποτε δήλωσα αντικειμενική
3. Ακόμα περισσότερο δε δήλωσα ποτέ αντιπροσωπευτική, θεός φυλάξοι!
4. Δεν πίνω πολλούς! Μόνο 2. Κι έχω γερό στομάχι. Μην ανησυχείτε!

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα έχει ένα από τα πιο καλαίσθητα και ειλικρινά φυλλάδια. Έχει κάνει πολλά για την Αθήνα και την προβολή της και πολλά περισσότερα ως Υπουργός Εξωτερικών. Καλή επιτυχία!!!

Ντόρα. Ξεκάθαρα

Αβαδιστη είπε...

Ok OK κυρία Μαρίκα, είναι αλήθεια! Ετσι είναι! Ναι έχει κάνει πολλά για την Αθήνα, τα βλεπω κάθε μερα έχετε δίκιο, θα πρέπει να είστε περήφανη για εκείνη, κι εγώ είμαι...

Ανώνυμος είπε...

Α τουλαχιστον ειστε ειλικρινης και με αυτογνωσια!!κατι ειναι κ αυτο...

Ωστοσο, δεν μπορειτε να υποτιματε την προσπαθεια ενος τοσο αξιολογου ανθρωπου, με τοσο σημαντικη προσφορα στην πολιτικη ζωη της χωρας!!

Κ εγω, ομως, επειδη θελω να μιλω με γεγονοτα (περαν του να λεω ή να επαναλαμβανω μια αποψη...)σας παραπεμπω στα σχολια του τυπου (καθε χρωματικης αποχρωσης, αφου σας αρεσουν τοσο τα χρωματα...)για να δειτε εσείς ή τουλάχιστον οι αναγνώστες σας μια πιο αντικειμενικη εικόνα ...

Αβαδιστη είπε...

@ ανώνυμου θαυμαστή Ντόρας.
Η έλλειψη χιούμορ υποθέτω δε σας ανησυχεί καθόλου.
Οσο για το "σχόλια του τύπου" και αντικειμενικής εικόνας, εντάξει τώρα αρχίζω να χάνω κι εγώ το χιούμορ μου.

By the way τι εννοεί η Ντόρα λέγοντας ότι δεν κρύβεται?

Ανώνυμος είπε...

Έλλειψη χιούμορ εγώ??μα γιατί το λέτε αυτό...μα ίσα ίσα που εγώ έχω γελάσει πολύ με τα σχόλιά σας!!!

Ακόμη, πρέπει να σας θυμίσω ότι εσείς η ίδια παραδεχθήκατε σε προηγούμενο σχόλιό σας την έλλειψη αντικειμενικότητας του blog σας...Πρέπει να αποδεχθείτε, όμως, ότι κάποιοι προσπαθούν τουλάχιστον να είναι αντικειμενικοί και να μην "χάνετε το χιούμορ σας"...

Η φράση "δεν κρύβομαι" σημαίνει: μιλώ ανοιχτά, κάνω τα λόγια μου έργα, λέω τα πράγματα με το όνομά τους, είμαι δίπλα στον απλό πολίτη (ο οποίος με στηρίζει εδώ και τόσα χρόνια...). Είναι αυτό που απλός λαός λέει :"καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται".

ΑΑΑ..είμαι fan της Ντόρας, αλλά πάνω απ΄όλα είμαι fan της ΝΔ!!!

Αβαδιστη είπε...

@ανώνυμος
Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αντικειμενικός fan της ΝΔ

Κατανοείτε ελπίζω το παράδοξον;

Spy είπε...

Ωαραίο chat!

:)

Αβαδιστη είπε...

@spy ε μα καταλαβαίνετε...είναι η ανάγκη μου να έχω την τελευταία λέξη!
Γυναίκες! τι περιμένετε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!
Είπαμε....
Ν Τ Ο Ν Ν Α! ξεκαθαρα!

Ανώνυμος είπε...

@Αβαδιστη

Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβασεις πιο προσεκτικα τα προηγουμενα posts μου, γιατι μάλλον δεν έχεις καταλαβει ακριβως τι λεω...(ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις...διαφορετικα, εκτός από την αντικειμενικότητά σου θα πρέπει να αρχισω να αμφιβαλλω και για άλλα...)

Εγώ μίλησα για την πραγματική κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις της Ντόρας, με αποκορύφωμα την τελευταία ομιλία της στο Χίλτον...Αυτό αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο αναγνωρίσθηκε από σύσσωμο τον τύπο κάθε "χρωματικής απόχρωσης". Αυτό σημαίνει αντικειμενικότητα! Άλλωστε , τα δικά μου σχόλια μπήκαν σε διακριτή παράγραφο...

Και κάτι τελευταίο...μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...το ότι είμαι fan της ΝΔ και της Ντόρας( εγώ και χιλιάδες άλλοι-και αυτό θα φάνει στην κάλπη=ένα πραγματικό=αντικειμενικό γεγονός) δεν σημαίνει ότι δεν εχω αξιολογήσει τα πράγματα...τη δική σου έλλειψη αντικειμενικότητας δεν μπορείς να την προσάψεις σε μένα (sorry...!)