22/11/10

Εκτός δικτύου...

Μου συνέβη και αυτό. Κράσαραν ταυτοχρόνως το mouse, η σύνδεση στο internet και το κινητό μου. Ενεκα που είμαι ευαίσθητη δέκτης κοσμικών σημάτων, απεφάνθην ότι κάτι θέλει να μου πει ο ποιητής κι έτσι απείχα από οποιαδήποτε δραστηριότητα ηλεκτρονικού αλισβερισιού.
Μέχρι τη Δευτέρα... όπου ανοίγω το pc και βλέπω ότι η Ντόρα έκανε κόμμα το οποίο παίρνει το 1ο Βραβείο Αφόρητα Βαρετού Ονόματος και είναι στο top-5 σε ό,τι αφορά τη γραμματοσειρά και το λογότυπο. Μετά συνειδητοποιώ ότι έχει περάσει στα ψιλά των ενημερωτικών sites (καλή αρχή που λένε) και ότι η ομιλία της ήταν σαφώς καλύτερη από το γραφίστα της.
Πάω παρακάτω... Ο Πάπας σε συνέντευξή του εδέησε να επιτρέψει -σε σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις- τη χρήση προφυλακτικού. Η σωστότερη μέθοδος για την αποφυγή σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης είναι σύμφωνα με την καθολική εκκλησία η νηστεία και η προσευχή. Και η μαλακία πιθανότατα.
Συνεχίζω... και βλέπω ότι 2 νεκροθάφτες σκέφτηκαν ότι υπάρχει κενό στην αγορά και έφτιαξαν φέρετρα ειδικά για gay. Ητοι φέρετρα που απεικονίζουν νεανίες αναγεννησιακούς και τα διαφημίζουν ως εξής: Δε θα θέλατε η τελευταία κατοικία σας να απεικονίζει τον τρόπο που ζήσατε;".
Αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν τόσο σοκαριστικό όσο αυτό:
Ναι είναι η Πάρις η οποία εκτελεί την κοινωνική της εργασία με τη γόβα φυσικά.
Κάπου εκεί... αποφάσισα ότι ξαναβγαίνω εκτός δικτύου!

6 σχόλια:

manetarius είπε...

Ωραίο logo... με σήμα την ελιά (;)
γιατί είμαστε από την Κρήτη και ξέρουμε από καλό λάδι!

Τι κάνει η Πάρις; Βάφει τσιμεντόλιθους; Μωρέεε!

Kameleon είπε...

Πολύ ωραία η πρώτη φωτογραφία, διπλά μπράβο αν είναι και δικιά σου!

Konstantinos Kantakouzinos είπε...

Ξέρομε μήπως πότε τελειώνει η κοινωνική εργασία της Πάρις; Γιατί θέλω να μου ξεχορταριάσει έναν κήπον και, αφού μάλλον θα το αναθέσω εις αλλοδαπόν, ας είναι τουλάχιστον σελέμπριτι.

pastaflora είπε...

Ευελπιστώ να κυκλοφορήσουν στην αγορά και φέρετρα δια όλους εμάς τους ανέμελους σικ, με ανάγλυφα των σαγιοναρών havaianas...

Αβαδιστη είπε...

H Paris βάφει τοίχους που έχουν γκράφιτι, στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας. Η οποία άνακτα αριθμεί 200 ώρες. Προλαβαίνετε συνεπώς...

Η φωτό όχι δεν είναι δική μου.

Σερί εμείς θα καούμε εις την κόλασιν!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ω! τώρα διάβασα το ποστ σας, δεν είχον ιδέα πως βαριέσθε κι εσείς τη δημοκρατική συμμαχία! σας αγαπώ!