30/6/09

καιρός φέρνει τα λάχανα...


Αυτή είναι μια ανάρτηση χωρίς σκοπό στη ζωή της!
Διαθέτει δυνατή εικόνα για εντυπωσιασμό και έναν τίτλο που αφήνει υπονοούμενα για προεκτάσεις... τις οποίες ο αναγνώστης υποψιάζεται ότι υπάρχουν αλλά δεν τις γνωρίζει.
Ο αναγνώστης όμως είναι βέβαιος ότι ο συντάκτης ξέρει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει. Ας όψονται τα συμφέροντα που δεν τον αφήνουν να μιλήσει...φιμώνεται ο Τύπος.

Ο συντάκτης από την πλευρά του, οφείλει να ανανεώσει το περιεχόμενο (τυπική υποχρέωση) βρίσκοντας ένα πιασάρικο θέμα (για να μην του τα ζαλίζει ο από πάνω αρχισυντάκτης, υλατζής, διευθυντής) το οποίο να μην ενοχλεί κανέναν (από τους συνεργάτες του εκδότη), να σηκώνει παρερμηνεία (για τους εχθρούς του εκδότη) και αν γίνεται να το διασκεδάσει και ο ίδιος (ήτοι άσε τους μ***** να ψάχνονται τι θέλει να πει).

Αυτά ως προς το θέμα του Τύπου και τη χθεσινή τηλεοπτική συζήτηση με αφορμή την αναστολή έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου

5 σχόλια:

Spy είπε...

Φτου!
Και περίμενα και μια ενδελεχή ανάλυση για το τι σκατά σημαίνει επιτέλους η λέξη "παραπούλια"...

Ourbax είπε...

Πολύ “πιασάρικο” το θέμα μπορώ να πω, είναι ότι πρέπει για (οικολογικό) καλοκαίρι στην θάλασσα. Αυτό όμως που με σκανδαλίζει περισσότερο είναι το φιογκάκι στην μέση.

Αβαδιστη είπε...

@spy φίλτατε, η ανάλυση θα ακολουθήσει στο φύλλο της Κυριακής, τα ημερήσια φύλλα ασχολούνται με την επικαιρότητα. Την Κυριακή μαζί με τα dvd τα κουπόνια για το σούπερ μάρκετ και την κλήρωση για το jeep θα παίξει και η ανάλυση. Μα όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω???

@ourbax Ναι δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ???

mahler76 είπε...

σούπερ βυζάρες θα χώραγαν σε αυτό το σουτιέν!!!

Αβαδιστη είπε...

@ mahler76 χαίρομαι που περνάνε από το μυαλό σας τέτοιες σκέψεις!