1/6/10

Διαμαρτύρομαι!

Διότι εξαφάνισαν το photobomber της Γιουροβιζιόν από το Γιουτιούμπι ενώ παράλληλα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί του πόσο χρεωνόταν το SMS στην Ελλάδα και πόσο στας υπολοίπους ευρωπαϊκάς χώρας. Τεσπα.... πάρτε ένα μουσικό τηλεφωνικό τεμάχιον για να έχετε να ακούτε ενόσω θα σκέφτομαι τα υπόλοιπα μπινελίκια που θέλω να γράψω...



Στην αβάδιστη οικία ως είναι γνωστόν δεν υπήρχε τηλεοπτική συσκευή επί μια διετία. Οταν επιτέλους ηγοράσθη μία ενεφάνισε σοβαρό πρόβλημα το οποίο η ιδιοκτήτρια δήλωσε ότι θα το διορθώσει πηγαίνοντας τη συσκευή στην αντιπροσωπεία.
Δεν είπε πότε βεβαίως. Τελος πάντων της πήρε άλλα 2 χρόνια και όταν τελικά η τηλεόραση επανήλθε στην οικία ουδείς ασχολείτο μαζί της, ούτε καν οι γάτες. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά?
Διότι έτσι εξηγείται εν μέρει η επί δεκαετία και πλέον αποχή της αβάδιστης από τα τηλεοπτικά δρώμενα. ΟΜΩΣ άμα είσαι ρεπόρτερ το θέμα σε κυνηγάει.
Κι έτσι το Σάββατο σε σπίτι φίλης εκεί που έτρωγα μια πίτσα πεπερόνι προσπαθώντας να πάρω πίσω τα κιλά που έχασα, υπούλως και χωρίς προειδοποίηση εκείνη (η φίλη όχι η πίτσα) πάτησε το ΟΝ στην τηλεόραση.  Μον ντιε αναφώνησα αλλά στο πιο μπουκωμένο σκεφτείτε το, Ηταν τα μαλλιά του τραγουδιάρη και το σατέν σακάκι, ήταν οι μαριονέτες, ήταν ... ήταν αχαρακτήριστο μέχρι που πετάχτηκε εκείνο το αγόρι και έδωσε τροφή στα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
Να ξαναείπω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο!
Κι ας τον εξαφάνισαν τα λαμόγια !

Οι ελεύθερες δυνάμεις τον ξανα-ανέβασαν και τον ξανα-αναρτώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: