25/6/10

Δε φοβόμαστε. Δεν τρομοκρατούμαστε!

«Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. E όχι βέβαια, σιγά μη φοβηθούμε που εκρήγνυνται βόμβες στο υπουργείο που είναι υπεύθυνο για να μη μπαίνουν βόμβες. ΤΙ ΛΕΝΕ???

Από σήμερα πάντως που δε φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε, η αβάδιστη οικία έπαψε να είναι έτσι:

Πράγμα καλό για την ψυχική μου ισορροπία!. Και τη δική μου και του Γάτου. Συνεπώς, η ενημέρωσή σας θα συνεχιστεί. Οπως λέει και η θου κύριε, τώρα θα έχω χρόνο περισσότερο και θα γράφω πιο συχνά (χεχεχεχε!).
Τι έχουμε λοιπόν σήμερα;
Αποκαθηλώθηκε άγαλμα του Στάλιν από τη γενέτειρά του! Το καταγγέλω.
Ωραία και τώρα που το κατήγγειλα, να συνεχίσω με πιο σοβαρά θέματα...
Στην Αντίς Αμπέμπα, ο Bethlehem Alemu, έφτιαξε την SoleRebels. Μια επιχείρηση που φτιάχνει παπούτσια από παλιά ελαστικά αυτοκινήτων. Στο εργαστήριό του, κόβονται χεράτα οι σόλες, ενώ για να φτιαχτεί το παπούτσι χρησιμοποιούνται υφάσματα από στολές και υλικά παραλλαγής. Πως κάνει  η θου κύριε με το φουστανάκι της;
Οι μπρίτις πήπολ εν τω μεταξύ είναι απασχολημένοι με το να φτιάχνουν 5 star Hotels για έντομα. Ναι ναι! Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός με αυτό ακριβώς το θέμα! Τσακώστε ένα σπίτι για μέλισσες και πεταλούδες:

Συμπέρασμα: η δημιουργικότητα και ο νεωτερισμός απαντάται και στον πλούσιο Βορρά, όσο και στο φτωχό Νότο. Στο ενδιάμεσο απλώς γίνονται δηλώσεις τύπου Δε φοβόμαστε δεν τρομοκρατούμαστε. Δε μασάμε, ρε παιδί μου!
H αβάδιστη προτείνει ΤΗ λύση :

6 σχόλια:

s_pablo είπε...

Κυρία μου, να σας πληροφορήσω ότι το υπουργείο προστατεύει τον πολίτη και όχι τον υπουργό του. Αν ήταν υπουργείο προστασίας του υπουργού (του) θα κατανοούσα την ειρωνεία.

Εν τω μεταξύ οι ρεπόρτερ(ς) έσκισαν πάλι. Κυρίως μια λατρεμένη ψυχή που μας πληροφόρησε ότι "το μηχάνημα εξ ρέι δεν λειτούργησε σωστά". Έλα, δεν το πιστεύω. Το εξ ρέι? Είναι δυνατόν?

ΥΓ. Θα φανταζόμουν ότι ο γάτος με τόση άμμο θα ήταν στον παράδεισο, αλλά για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε...

ΥΓ1. Σοβαρά τώρα, ανοχύρωτη πόλη γίναμε. Σοβαρά είπα? Δεν πάω καλά.

Αβαδιστη είπε...

Aγαπητέ ο Γάτος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και μπήκε μέσα αφού έφυγαν τα μαστόρια!
Πείτε μου κι άλλα για το Εξ Ρέι!!!

s_pablo είπε...

Δεν έχω άλλα, μόλις το άκουσα άρχισα να γελάω και έχασα τα υπόλοιπα.

Ονόματα δε λέμε. Γνωστός δημοσιογράφος του Α, με ειδικότητα στο αστυνομικό ρεπορτάζ και εξαιρετική αγγλική προφορά.

ysterografo είπε...

Για την ώρα, υπολογίζω απλώς πόσα πακέτα τσίχλες χρειάζομαι την εβδομάδα.

Pastaflora είπε...

Mε τη σειρά μου να προτείνω τη μεταφορά όλων των υπουργείων στην εξωτική Αιδηψό. Και τη φύλαξή τους από μαγκουροφόρες γραίες.... Πιστέψτε με, ουδείς θα τολμήσει να τα πλησιάσει.

Αβαδιστη είπε...

Γαμώτο δε μπορώ να βρω που τις πουλάνε τις τσίχλες!!!