2/7/10

Δεν έχει νέα σήμερα!



Η μάλλον έχει! Καταρχήν απολαύστε το διαφημιστικό!
Το απολαύσατε?
Ωραία...

Πάμε στα νέα. Οσο γυρίζεις μυρίζεις. Ξέρω τώρα γίνομαι φολκλόρ αλλά πλέον υπάρχει και έρευνα που το αποδεικνύει. Και ως γνωστόν οι έρευνες υπάρχουν για να επιχειρηματολογούμε προκειμένου να κάνουμε αυτό που μας αρέσει.
Λέει λοιπόν ο ερευνητής ότι το να γνωρίζεις πολλές και διαφορετικές κουλτούρες, δηλαδή να ταξιδεύεις, αποδεδειγμένα "βγάζει τον καλύτερο δημιουργικό σου εαυτό"!
Οταν λοιπόν σου λένε "πάλι φεύγεις; που πας;" κόλλα τους την έρευνα στη μούρη.

Επίσης! Χαζεύεις στο γραφείο; Οχι δε χαζεύεις! Αλλη έρευνα  επιχειρηματολογεί υπέρ του "χασίματος" (zoning out) λέγοντας πως πρόκειται για απολύτως φυσιολογική λειτουργία και μάλιστα ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά μάλιστα όταν κάνεις κάτι απολύτως βαρετό. Και αυτή η δραστηριότητα βοηθά στο να γίνεσαι πιο δημιουργικός!

Ετσι, αγαπητοί μου επιδίδομαι στο zoning out, μετ' επιτάσεως. Κάνω βόλτες στον κόσμο προσωρινώς μέσω διαδικτύου και βάζω προτεραιότητες. Η συζήτηση που πηγαίνει από μέρα σε μέρα, δεν αλλάζει τη σειρά μου. Τη σειρά μου την ορίζω εγώ, περιπλανώμενη...

ΥΓ. Κι επειδή με συνοδεύετe στη βόλτα, άλλη μια φωτό για το πως δεν πρέπει να εμφανίζεσαι στα 64 σου σε πάρτι............... Γκόλντι oldie!

3 σχόλια:

s_pablo είπε...

Ώστε εδώ είναι οι έρευνες. Υπέροχα! Τώρα μας λείπει, μόνο, μια έρευνα που να αποδεικνύει τη χρησιμότητα των φιλοσοφικών αναζητήσεων και φιλολογικών συζητήσεων εν μέσω κρασοκατανυκτικών βραδιών και θα είμαστε εντάξει.

Συνεχίστε κι εσεις τις περιπλανήσεις...

ysterografo είπε...

Σε καταστάσεις ζονγκ, λοιπόν, στη δουλειά, θα απαντάμε με zoning out.

(Γκόλντι Xόου... Μάι Γκόντ!)

Αβαδιστη είπε...

Αγαπητοί όπως θα διαβάσατε και στο άρθρον είναι απολύτως πρέπον να κάνουμε zoning out.
Θα το αναλύσω και στο μανατζαραίο προσεχώς...