16/7/10

Eν πρώτοις...

... όπως εξάλλου, μας προτρέπουν οι Brazilian graffiti artists Os Gemeos που είναι στο San Diego δια την έκθεσιν Viva La Revolucion’.
Χθες βράδι, φύσηξε βοριάς, μίλησα με τη Φλωράνς (κάνω ρίμα αλλά δεν το θέλω) και με ανακούφιση έμαθα ότι οι σχέσεις Αντώνη Σαμαρά και Νικήτα αποκαταστάθηκαν, όπερ σημαίνει ότι ο μπαϊφάρ σούπερ δήμαρχος θα ξαναβάλει υποψηφιότητα.
Μια δεύτερη πολύ σημαντική είδηση, είναι ότι ναι επιτέλους! Και η lady Gaga ετοιμάζεται να βγάλει άρωμα με το όνομά της.
Εν τω μεταξύ το Βατικανό, μετά το ανελέητο κράξιμο που έχει φάει για τις δεκάδες υποθέσεις παιδοφιλίας έβγαλε καινούριο νόμο να το πω.. ε ναι όπου λέει το αμίμητο "το να χειροτονήσεις μια γυναίκα είναι ισάξια αμαρτία όσο το να κακοποιήσεις ένα παιδί". Ε μα ναι... οπωσδήποτε!
Αλλού τώρα... κανονικά αλλού όμως ένας τσαϊνίιιιζ οδήγησε για 60 μέτρα περίπου το αυτοκίνητό του, πάνω σε μπουκάλια μπίρας. Ορθια μπουκάλια μπίρας. Βιβλίο Γκίνες για τον τσαϊνίιιιζ καλλιτέχνη!
Ενώ ταυτόχρονα οι επιστήμονες βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο για να βρουν πως διάολο ο DaVinci έκανε το  sfumato  (καμία σχέση με το σπαγγάτο).
Ουφ κουράστηκα! Λέω να πάρω άδεια!

ΥΓ. Recessionista chic. Και γαμώ τα λογοπαίγνια!

2 σχόλια:

manetarius είπε...

Τόση πληροφόρηση βρε παιδάκι μου... φυσικά και κουράστηκες! Εσύ όλη μέρα πρέπει να είσαι στο πόδι για να μη χάσουμε εμείς καμιά είδηση!
Φαντάσου να σε οληρώναμε κιόλας!

Πάντως το Άρωμα της λαίδης Γκάγκα... δεν θα το πάρω!

Αβαδιστη είπε...

Mανέτ εγώ το τιμώ το λειτούργημα!
Ναι να μην το πάρετε, πάρτε της Paris, τώρα που έπεσε και στα ναρκωτικά είναι πιο σικ!