31/8/10

Κροκοδείλιον απαύγασμα επικαιρότητας

Nόμιζα ότι ήταν τσίχλες, απάντησε η Paris Hilton. Για την ποσότητα κοκαϊνης που βρέθηκε στην τσάντα της. Αμέσως μετά δήλωσε πως δεν ήξερε ότι ήταν εκεί το σακουλάκι και λίγο μετά ότι η τσάντα δεν ήταν δική της αλλά την είχε δανειστεί από μια φίλη της. Ασε ρε κροκόδειλε...
Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, διότι  " Το κόκκινο χαλί αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης και πειραματισμού για νέα looks στο μακιγιάζ και τα μαλλιά μας"
Προσοχή όμως! Γιατί... "Μπορεί το μπλε eyeliner να δείχνει ανατρεπτικό, ωστόσο δεν ταιριάζει τόσο σε ένα red carpet event".
Οσο προβληματίζεστε πάνω σε αυτό το μείζον ζήτημα, ο ΦΠΑ ετοιμάζεται να ανέβει στο 23% και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, αλλά είναι βέβαιο πως αυτό δε θα επιβαρύνει τα ελληνικά νοικοκυριά.
Είπαμε... Ασε ρε κροκόδειλε!
Επίσης! Σημειώστε το 1142. Μάθετέ το "απ'έξω". Βάλτε το στον τηλ. κατάλογο του κινητού.
Σας εκνευρίζει κάποιος; Θέλετε να τον κοπανήσετε στο κεφάλι; Μην αγχώνεστε και μη στεναχωριέστε!
Περιμένετε να πάει στην τουαλέτα, ανάψτε ένα τσιγάρο και αφήστε το στο γραφείο του. Πετάξτε αναπτήρες, χαρτάκια, άδεια πακέτα στα συρτάρια του και αμέσως μετά καλέστε το 1142 και καταγγείλτε τον για παραβίαση του νόμου. 9.500 ελεγκτές είναι στην υπηρεσία σας!

Στιλιστικόν υστερόγραφον στο βίδεο που ακολουθεί!  Απολαύστε υπεύθυνα.

5 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Θα εμπνευσθούν από το κόκκινον χαλί διά το μακιγιάζ των αυτοκινήτων, μαθαίνω. Αναμένω λοιπόν ξανθάς περούκας διά το καπό και κόκκινας ψηλοτάκουνας ζάντας.
Η Paris είναι θύμα σκευωρίας: ό,τι θέλετε να κάνετε εσείς με τον καπνόν τής το έκαναν με την κοκαΐνην (οι άνθρωποι μάλιστα ήταν φιλεύσπλαχνοι: είπαν να βάλουν κοκαΐνη, διότι εν Αμερική με καπνόν πας ισόβια).

Αβαδιστη είπε...

Mετρ πιστεύω ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί η κ. Μιραράκη στο φλέγον αυτό ζήτημα.
Δια την Paris κρατώ ένα: Δανεική τσάντα η κληρονόμος? Τελικά ναι υπάρχει οικονομική κρίση.

Les and The City είπε...

ωραία τα λες, απο τη μια η κοκαίνη που κατά λάθος βρέθηκε στην τσάντα της άμοιρης πάρις απο την άλλη η αύξηση φπα σε όλα τα προιόντα, πόσο να αντέξω η άμοιρη...θα πάρω τα μάτια μου να φύγω απ την Ελλάδα...καλό μήνα!

mahler76 είπε...

καημένη Paris, κάποιος την ρουφιάνεψε κι αυτήν από το 1142 χαχαχα. Όσο για τις βλεφαρίδες στο αυτοκίνητο, OH MY GOOOD!!!

Pastaflora είπε...

Σερί, γνωρίζοντας την έφεση που έχω στις παντός είδους καταγγελίες, φαντάζεστε την άφατη χαρά μου με το τετραψήφιο νούμερο! Χαρά η ρουφιάνα!