16/9/10

Υπάρχουν εξελίξεις!Καταρχήν προοδεύουμε! Το είπε ο πρωθυπουργός. Περνάμε μέσα από μια επώδυνη διαδικασία, αλλά σημειώνουμε πραγματική πρόοδο. Πράγματι!
Η αισιοδοξία του Εθνους αντικατοπτρίζεται σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Προοδεύουμε!
Απόδειξη ότι έχουν αρχίσει να έρχονται επενδύσεις και από το εξωτερικό. Π.χ.
η πριγκήπισσα Madeleine εκ Σουηδίας και Δούκισσα του Hälsingland και Gästrikland (Madeleine Thérèse Amélie Joséphine το πλήρες όνομα, φωτό άνωθεν, ναι ναι ξέρω φοράει άθλιο μαγιό), είναι σφόδρα ερωτευμένη -λέγεται-  με το Σταύρο Νιάρχο.
Βεβαίως το επώδυνον της προόδου παραμένει. Μαρτυρία σοκ: ''Έμεινα χωρίς δουλειά, σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις εργασίας...Έκλαψα πάρα πολύ μες στο καλοκαίρι. Ήρθα σε απόγνωση. Βυθίστηκα σε βαθιά απογοήτευση". Κουράγιο! Το θέμα είναι ότι προοδεύουμε!
Οπως προοδεύει και η Αμερική. Απόδειξη; Η Boeing ανακοίνωσε την έναρξη space tourism programme, συμμετέχοντας στον επίπονο αγώνα του Obama να ανοίξει τη NASA στο λαό. Τρεις θέσεις στα διαστημόπλοια θα παρέχοναι σε διαστημο-τουρίστι που θα πληρώνουν τα διαστημο-μαλλιοκέφαλά τους, αλλά έτσι είναι αγαπητοί η πρόοδος!
Κι ένα βίδεο γιατί αρκετές μαλακίες διάβασα για σήμερα!

Let’s Colour Project

6 σχόλια:

Konstantinos Kantakouzinos είπε...

Ελπίζω η πριγκίπισσα να του αλλάξει λίγο το γούστον και να του αφαιρέσει το δαχτυλίδι του Γιώργου Μάγκα που φορά ο Έλλην "πλέιμπόι" (μήπως έχει αφήσει και νύχι εις το συγκεκριμένον δάκτυλον;) (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=41&mid=18&issueId=14373)
Βέβαια με το μαγιό-βρακί της πριγκιπίσσης δεν τρέφω πολλάς ελπίδας...
Λέτε τώρα που προσελήφθη μία άνεργος να δούμε βελτίωσιν εις τα νούμερα (ανεργίας -όχι τηλεθεάσεως);

pastaflora είπε...

Μον Ντιε, τι πριγκιπική κουρελαρία... Ενας πρίγκηψ Νικόλαος, παρακαλώ, να την επαναφέρει στην τάξη!

Αβαδιστη είπε...

Μετρ να σας υπενθυμίσω ότι ο πλέι-μομπίλ παλαιότερα ήτο με την Πάρις. Εχει λοιπόν έφεση στα πατσαβούρια και στις πριγκήπισσες με σωβρακοφανέλα.

Οσο δια την άνεργο κορασίδα τι να σας πω... πράγματι πέρασε δύσκολες ώρες. Αν ενθυμείστε μάζευε κοχυλάκια στη Χαλκίδα, ζούσε τον έρωτά της στη Σαντορίνη και έκανε δεύτερο μήνα του μέλιτος με το Νίκο. Οτι ακριβώς κάνει ο μέσος άνεργος δηλαδή!

Φλωράνς δεν υπάρχει ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς ασφαέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος

Έτσι λέγει η γλυκειά Τάτι.... ασφαέστερος; ποιος δύνατια να είναι ασφαέστερος; Τι είναι ο ασφαέστερος; Ανησυχώ

Ανώνυμος είπε...

έκανα κι εγω το ορθογραφικό μου από τη σύγχιση που πήρα... δύναται και όχι δύνατια (το δύνατι, τα δύνατια)

Αβαδιστη είπε...

Mην άγχεσθε! Κι εκείνη έτσι το έπαθε. Ετρεμε καθώς το έλεγε. Από τον πόνο της ανεργίας!