19/12/10

Christmas Spirit...

 Σοκ προκάλεσε στην κοινότητα των φασιονίστας  η απόφαση της  Carine Roitfeld να παραιτηθεί από τη διεύθυνση της Vogue Paris. Aυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ δύσκολα, φέρεται να είπε παράγοντας της φάσιον σκηνής, ο οποιος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Ποιος θα αντικαταστήσει το φάσιον άικον; Αυτό είναι το ερώτημα που ταλανίζει τις απανταχού φασιονίστα. Ποιος θα καθορίσει το μέλλον των ΙΤ άιτεμς; Ηδη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν...
Στην Ελλάδα, όπου πλήττεται από την κρίση, μια κρίση που έχει αγγίξει όλα τα κοινωνικά στρώματα, ακόμα και τα άικονς, αναγνώστρια απευθύνει δραματική έκκληση: "Tατιάνα μου θέλω να κάνω ένα τραπέζι τα Χριστούγεννα στείλε μου το χοιρινό που μαγείρεψες στο σπίτι σου με σόγια,μέλι, ξ'υδι κ.λ.π.".
Ομως η ελπίδα δε χάνεται... Ηδη, εκπρόσωποι από το χώρο των άικονς έχουν τοποθετηθεί σε μια προσπάθεια να "πέσουν οι τόνοι" και να μη δημιουργηθεί πανικός στις αγορές.
"Θέλω να έχουμε υγεία και θεωρώ ότι όταν οι άνθρωποι είναι γεροί έχουν αγάπη στη ζωή τους. Όλα τα άλλα είναι θέμα διαχειρισμού. Τα πιο σημαντικά είναι η αγάπη και η υγεία. Όλα τα’ άλλα γίνονται"... δήλωσε σταρ, που εσχάτως δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλανθρωπίας
Ομως, είναι πολλοί εκείνοι που κάνουν εργώδεις προσπάθειες για να είναι αυτά τα Χριστούγεννα καλύτερα... διοργανώνοντας μια  βραδιά διανθισμένη με αργεντίνικους χορούς , οι οποίοι ξεσήκωσαν τους προσκεκλημένους να χορέψουν και να μεταφέρουν ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

YΓ. Το κείμενο αφιερώνεται στη Μανέτ που με μάλωσε
ΥΓ2. Διαβάστε τι συμβαίνει στην Κερατέα και αγνοείτε πλήρως, αφού δεν υπάρχει καμία αναφορά σε όλα τα ΜΜΕ πλην της Ελευθεροτυπίας.

6 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, να στείλετε αμέσως εις το Vogue βιογραφικόν (ή απλώς τον σύνδεσμόν του παρόντος ιστολογίου). Θα σας προσλάβουν!

Όσο για τον τέως, με κάτι τέτοια προσπαθεί να κλέψει το γκλάμουρ μας, αλλά με περαίωσιν ΜΟΝΟΝ 2000 ευρώ (http://news247.gr/oikonomia/forologia/peraiwsh_gia_ton_tews.710658.html), απορώ: πού πάει αγυάλιστος σε φιλανθρωπικό γκαλά; (είναι η σικ εκδοχή του "ξυπόλητος στ' αγκάθια")

Αβαδιστη είπε...

Σερί εις Παρισίους;; Το βρίσκω πασέ να μετοικήσω τώρα που είμαστε και πάλι το κέντρο του κόσμου.

Pastaflora είπε...

Mήπως να αποστείλουμε εις Παρισίους τη σταρ μετά του τέως δια να κανονίσουν τα του αισθητικού διαχειρισμού της Vogue; Αν μη τι άλλο, οφείλομεν να αντιμετωπίζομεν τις τραγωδίες με άφατον χιούμορ! Ενίοτε δε και με αργεντίνικους χορούς.

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

Καλέ, μετοικήστε! Θα κάνομε παρέα μαζί, θα σας φλομώσω στα μακαρόν. Για να ξεπεράσομε και το πένθος λόγω παραιτήσεως της τρομακτικής κυρίας με το χανζαπλάστι στο πόδι.

Αβαδιστη είπε...

Σερί όσο και αν σας αγαπώ δε θα μετοικήσω στο Πόγραδετς. Αντε καμία επίσκεψη κι εκεί θα με τρατάρετε μακαρόν τα οποία θα σας πετάξω στο κεφάλι διότι δε μου αρέσουν! Κρουασάν μόνο!

Φλωράνς αδόκητη πρότασις!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

Α παρντόν, δεν είχα ιδέα. Βολεύει πάντως, διότι ούτε εγώ τα μπορώ -φουλ υπερτιμημένο το άιτεμ. Κρουασανάκια ιτ ιζ, δεν!