5/2/11

Αβαδίστ ιζ ντρηηημιν...


Αγαπητοί μου φίλοι η Αβαδίστ σε έναν υπνομαραθώνιο τον οποίο ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα στις 5 απόρησε και αυτή η ίδια με το υποσυνείδητό της!
Είδε τον εαυτό της να περιφέρεται εις την παλαιάν της οικία όπου και ανακάλυψε εις το μπάνιο μια ρωγμή. Από τη ρωγμή έβγαιναν κάτι διαστημικά ζουζούνια, με τα οποία διασκέδαζε τα μάλα ο Γάτος.
Το πρόβλημα, ή μάλλον τα προβλήματα ήταν τα εξής:
Αφενός τα διαστημικά ζουζούνια διασκέδαζαν και αυτά, παίζοντας με το Γάτο, αφού δεν επρόκειτο για τίποτα σιχαμερά έντομα με κάκιστης ποιότητας νοημοσύνη, αφεδύο η ρωγμή στο μπάνιο της Αβαδίστ από όπου βγήκαν τα έντομα αποκάλυψε ότι το μπάνιο της είναι μεσοτοιχία με τι;;;

Με του στούντιο του Star!!!

ΥΓ Οχι δεν είχα κάνει χρήση ουσιών.
 


4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, είναι προφανές: εφάγατε την μαριχουανόπιτα που σας επρότεινα εις το σχόλιον επί της προηγουμένης αναρτήσεώς σας και μάλιστα κερδίσατε και το φλουρί!
Και του χρόνου!

Pastaflora είπε...

Σερί, οι δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις του λάιφ στάιλ σύστριγγλου και δη της Τάτη, βλάπτουν σοβαρά την υγείαν. Σας συνιστώ να διακόψετε τις αναγνώσεις και να ασχοληθείτε με τον Κορνήλιον Καστοριάδη.

Αιθεροβάμων είπε...

Τελικά τα έντομα προέρχονταν από το στούντιο του Σταρ ή ήταν κάτοικοι του ίδιου του τοίχου;

Αβαδιστη είπε...

Aιθεροβάμων, ουδέποτε διευκρινίστηκε αυτό το ερώτημα. Πάντως σας θαυμάζω, διότι τίθετε τα σωστά φιλοσοφικά ερωτήματα.

Φλωράνς αγαπημένη μου, γνωρίζετε ότι δε δύναμαι να κόψω την Τατη. Επιπροσθέτως να σας υπενθυμίσω ότι η επιστήμη και δη η Ψ μας έχει αποφανθεί ότι το υποσυνειδητό μου είναι θαυμάσιον!

Ανακτα θα απαντήσω με την επομενη ανάρτηση!