7/2/11

Γκουρμέ Δευτέρα...και UFO!

Photo by jon_lafrance
 Η Αβαδίστ χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που στόχο έχουν την ανάδειξη του γκουρμέ χαρακτήρα του Εθνους. Στο πνεύμα των δηλώσεων του αντιπροέδρου "Μαζί τα φάγαμε", ο πρωθυπουργός απέστειλε σε ξένους ηγέτες Λάδι Καλαμάτας σε μια κίνηση που στόχο είχε να κατανοήσουν ότι το "λάδωμα" είναι υψηλή Τέχνη και κλιματικά ουδέτερη!
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος τόνισε ότι "Το ελληνικό τραπέζι ανέκαθεν είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς όπως τόνισε ο υπουργός, στο ελληνικό τραπέζι μαζεύεται η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες αλλά και άγνωστοι ταξιδιώτες διότι εκεί χτυπά ακόμα η καρδιά της Ελληνικής φιλοξενίας...Είναι ένα κλειδί για να ανακαλύψει τις κοινωνικές και πολιτισμικές προσμίξεις που εξέλιξαν, διαμόρφωσαν, και εν τέλει χαρακτηρίζουν μια κοινωνία", συμπλήρωσε.
Δεν νομίζω ότι ο αυνανισμός εκτιμάται ως κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να είμαστε "περήφανοι" ή ότι θα μπορούσαμε γι΄αυτό να ευχαριστήσουμε ειλικρινά το Θεό. έκρινε σχετικά με το θέμα, το απόλυτο site με τις απαντήσεις για τη Ζωή το Σύμπαν και τα Πάντα!


ΥΓ. Μπόνους σας παρέχω την απόλυτη απάντηση σχετικά με αν υπάρχουν εξωγήινοι.

5 σχόλια:

Αιθεροβάμων είπε...

Δηλαδή και επισήμως το θεάρεστο site ασχολείται με μαλακίες;

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, τώρα που βρήκατε το απόλυτον εργαλείον, θα λυθούν όλες οι απορίες που είχατε από καταβολής "αβάδιστων".
Ως επίτιμον πλέον μέλος της ιστοσελίδος, μπορείτε να τους ρωτήσετε ποιο είναι το καλύτερο λάδι;

Αβαδιστη είπε...

Mετρ οφείλω να ομολογήσω πως σκέφτομαι σοβαρά να εγγραφώ ως μέλος με το όνομα Λουσιφέρα Διαβολίκου και να απευθύνω σοβαρότατα ερωτήματα εις τους πιστοί!

Οσο για το λάδι θα ρωτήσω τον πνευματικό μου.

Κορίτσι του αιθέρος, μη βλασφημείτε τα θεία! Η μαλακία άμα πετύχει άλλωστε... ξέρετε!

Pastaflora είπε...

Σερί, είμαι σίγουρη ότι οι σελίδες στις οποίες μας παραπέμπετε γράφονται γκαραντί από εξωγήινους. Μεταφυσικόν ερώτημα: οι εξωγήινοι ξέρουν από καλόν λάδι;

Αβαδιστη είπε...

Φλωράνς αφού δεν υπάρχουν εξωγήινοι! Και αν υπάρχουν είναι δυστυχείς.
Και εφόσον είναι δυστυχείς ξέρουν μόνο από αντικαταθλιπτικά.

Μην ανησυχείτε, απλώς κάνω πρόβες για να συμμετέχω στα φόρουμ του σάιτ.