22/11/11

Σημερα εορτάζει η Βαλεριάνα


Ωραία! Τώρα εξηγούνται ΟΛΑ.
Η Αβαδίστ κάνει εδώ και ώρες, φιλότιμη προσπάθεια να "ξυπνήσει". Κοιτά το 2ο espresso και αναζητά λύσεις για εκείνο το σενάριο με τίτλο rise and shine... που δεν της κάθεται σήμερα, καθόλου δεν της κάθεται.

Ισχυρό σοκ! Αυτό χρειάζεται. Οκ το χουμε... ΠΑΜΕ!

Κατηγορία: Γυναικείοι προβληματισμοί
"Το σπέρμα παχαίνει;
Το σπερματικό υγρό είναι θρεπτικό καθώς περιέχει βιταμίνη C, νερό, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κιτρικό, χλωριούχο, πρωτεΐνες και φρουκτόζη, αλλά σίγουρα δεν παχαίνει. Σύμφωνα με μετρήσεις μια φυσιολογική ανδρική εκσπερμάτωση περιέχει μόνο 6 θερμίδες, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορεί να επηρεάσει τη δίαιτά σας".

Κατηγορία: Αληθινές Ιστορίες

"Θέλει να κάνουμε σεξ συχνότερα από ότι θέλω εγώ!
...Μπορεί να μην κάνω σεξ μαζί του όσο συχνά θέλει, αλλά ακόμα του μαγειρεύω και τον πλένω και τον σιδερώνω και περνάμε μαζί αρκετό χρόνο. Συνήθως είναι ευαίσθητος και με νοιάζεται αλλά όταν φτάνουμε στο θέμα του σεξ, μπορεί να μου πει πράγματα που θα με πονέσουν πολύ για να περάσει το δικό του."

Αμα μάνα 'μ του μαγειρεύεις και τον πλένεις και τον σιδερώνεις, δίπλωσέ τον και βάλτον σε ένα ντουλάπι και όταν τον χρειαστείς κατεβασέ τον από το ράφι. Η μήπως να πάρεις ένα dildo. Θα γλυτώσεις και το μαγείρεμα. (αβάδιστη απορία)

Επίσης! Μήπως να τον αφήσεις άπλυτο και ασιδέρωτο αλλά να τον σκίσεις στο πήδημα;


Κατηγορία: Ανδρικοί προβληματισμοί

"Πώς τουφεκάς πουλιάΜάθε να κρατάς την καραμπίνα σου!"

Ε τι? Θέλετε και το κείμενο? Δε φτάνει ο τίτλος?
Γιατί παιδάκι μου τα τουφεκάς τα πουλάκια; 

Κατηγορία: Αληθινές ιστορίες

Πώς επιβιώνεις τη Μέρα της Κρίσης; Τι πρέπει να πάρεις μαζί σου!
Πληροφορώ το αναγνωστικό κοινό ότι στα χρειώδη δεν περιλαμβάνεται η καραμπίνα του προηγούμενοι άρθρου. Προτιμάται η ξηρά τροφή.

ΟΚ ξύπνησα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: