28/9/09

Οι απορίες της εβδομάδας





  • Γιατί μου τηλεφωνεί ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ μου μια κυρία την οποία δεν ξέρω και με καλεί σε συγκέντρωση που κάνει ο διοικητής (ο ποιός???) του ΙΚΑ -δεν θυμάμαι ποιας περιοχής- σε ένα πάρκο -δε θυμάμαι ποιο- και μάλιστα στις 9.30 το πρωί;
  • Γιατί μου στέλνει SMS στο κινητό μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης????
  • Γιατί κάθε πρωί πρέπει να μαζεύω ένα βουνό επιστολές που φρακάρουν την εξώπορτα και όλες μα όλες ανεξαιρέτως απευθύνονται σε μένα προσωπικά -μα που με ξέρουν αυτοί οι τύποι;; αναρωτιέμαι καθώς ξεφρακάρω την πόρτα και απάντηση δεν παίρνω.
  • Γιατί κανείς από αυτούς δεν κάνει τον κόπο να με ρωτήσει αν ενοχλεί, παρότι καλεί στα προσωπικά μου τηλέφωνα  και μάλιστα χωρίς να του τα έχω δώσει ποτέ;
  • Γιατί μαμά;;; Χέστηκε η μαμά μου εκεί που είναι για όλα αυτά...
Και μετά από αυτήν την ασύλληπτη παραβίαση της ιδιωτικότητας μου έχουν και την απαίτηση να τους ψηφίσω!



10 σχόλια:

Ourbax είπε...

Μα καλά... σας καλεί ο διοικητής του ΙΚΑ και δεν συγκινήστε,ο Κυριάκος, ο κακομοίρης ο Κυριάκος, ο Nosferatu junior που κάθε βράδυ σε σκέπτεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί από την έννοια του για σένα!
Στο τέλος αγαπητή μου αυτά τα γουρούνια θα βγούνε νικητές γιατί ξέρουν σε ποία ντουβάρια απευθύνονται ή μήπως πιστεύεις ότι ο Κυριάκος, ο Ντέμης, η Τσιντικίδου , η Μπάρμπα και ΟΛΑ τα αποβράσματα αυτά τελικά δεν θα μπούνε στην βουλή γιατί ο Έλληνας λόγω DNA και εξυπνάδας δεν θα τους εκλέξει ;
Νομίζω ότι μάλλον είσαι και εσύ εξωγήινη που δεν επηρεάζεσαι από αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
Αρχίζω να νιώθω ότι σε αυτόν τον κόσμο που ζω δεν είμαι τελικά μόνος μου.

Pastaflora είπε...

Σερί, θα σας πρότεινα αντεπίθεση.
Στείλτε στον Κυριακό τα φυλλάδια των πράσινων υποψηφίων, και στους πράσινους τα φυλλάδια των κόκκινων. Ρωτήστε την κυρία του ΙΚΑ εάν ο δολοφονηθείς διοικητής αναστήθηκε και ως νέος Λάζαρος μιλάει στα πλήθη. Απαντείστε στα SMS στέλνοντας στίχους death metal συγκροτημάτων.
Ουσιαστικά φάτε το χρόνο σας οργανώνοντας την αντεκδίκηση.
Εεεεεεεε, μάλλον όλα αυτά που σας λέω ανήκουν στη σφαιρα της επιστημονικής φαντασίας.
Αρα είμαι και εγώ εξωγήινη σαν τον φίλτατο Ourbax.

Αβαδιστη είπε...

Χαίρομαι που αυτό το blog έχει γίνει η απάντηση στο ερώτημα "Υπάρχει ζωή εκεί έξω;".
Αμέσως μετά θα κάνω μια γκριμάτσα απαξίωσης κατά τη μεριά του σύντροφου Μώλντερ.

Περαιτέρω έχω να δηλώσω ότι αν μου έστελνε SMS o Ντέμης ίσως και να ήμουν πιο ψύχραιμη διότι όπως και να το κάνεις είναι καλύτερο γκομενάκι σε σχέση με τον Κυριάκο.
Αντιστοίχως υποθέτω λειτουργεί η Βάνα στον αρσενικό ψηφοφόρο.

Ετερον εκάτερον! Το θέμα είναι ότι ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ όχι απλώς επειδή υπάρχουν αλλά πλέον μου στέλνουν και ΜΝΜ!

Αβαδιστη είπε...

Eπίσης! Να ρωτήσω κάτι... θεωρείτε ότι εντυπωσιάζονται οι γήινοι από αυτές τις εκδηλώσεις φιλικότητας και καλά σε καλώ προσωπικά στη συγκέντρωση, παρότι δε σε ξέρω?
Τους κάνουν να νιώθουν σημαντικοί???

Spy είπε...

Ως αρσενικός ψηφοφόρος (λέμε τώρα), θέλω απλώς να δηλώσω ότι η κ. Βάνα έχει να λειτουργήσει τοιουτοτρόπως σε οποιοδήποτε section του αντρικού πληθυσμού από τότε που τα Μάρλμπορο είχαν 36 δραχμές.

Spy είπε...

(μα ο Μητσοτάκης;;; ακόμα να το χωνέψω!)

Ourbax είπε...

Ο Ντέμης ε, πρέπει να παραδεχτώ ότι ο άνθρωπος αυτός έχει άστρο και τύχη. Από μέτριος ποδοσφαιριστής, κατάφερε να παντρευτεί την δέσποινα ως νέος Μπέκαμ!!!!!! Στο ποιο κοντό βέβαια, σήκωσε το Ευρωπαϊκό κύπελλο έχοντας ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, έγινε πρόεδρος σε μία διαλυμένη ΑΕΚ, έπαιξε με αυτήν για αρκετά χρόνια, και τώρα ήρθε η ώρα να παίξει και με τις τύχες μιας χώρας. Μεγάλο λαμόγιο ο Ντέμης, ότι πρέπει για Ελλάδα δηλαδή.
Τώρα σχετικά με την Βάνα τι να πώ; Η γυναίκα ήταν γκομενάρα πριν από 25 χρόνια (άλλο λαμόγιο αυτό.) έχει προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο στους άντρες έχοντας στο ενεργητικό της και μία απώλεια, έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες υπερπαραγωγές του Ελληνικού κινηματογράφου, βιντεοταινίες, καθώς και σε αρκετά βίντεο κλιπ. Ότι πρέπει είναι και αυτή για την Ελληνική βουλή.
Η λάμψη και η ομορφιά δεν παίζουν ρόλο στην πολιτική, αλλά ξέχασα, εγώ έρχομαι από έναν άλλο κόσμο και οι ιδέες μου ίσως είναι και ξενέρωτες για πολύ κόσμο.

Αβαδιστη είπε...

@spy Δεν ξέρετε πόσο σοκαριστικό ήταν! SMS?? Σήμερα όμως ήρθε το χειρότερο. Επιστολή από τη Ντόρα.
Δεν ξέρω... νιώθω ότι απειλούμαι. Λέτε να έρθει και η Μαρίκα επίσκεψη για να το συζητήσουμε??

Για τη Βάνα χμμμμ... δεν ξέρετε μου φαίνεται τι μαλακία βαράει ο κόσμος

@ourbax αφήστε τα...χθες έμαθα ότι παρολίγον να κατέβει και ο Ψινάκης

Pastaflora είπε...

Παντως στο φυλλάδιο που μας έστειλε ο ΑΡης, ήταν πάρα πολύ σαίκση!

Ανώνυμος είπε...

πολυ "Μητσοτακ"...
προτεινω εναν αγιασμο καλου κακου...ποτε δεν ξερεις κορη μου και νομιζω θα συμφωνησει και η θεια πασταφλορα..