2/10/09

Πάμε για άλλα...








Συγνώμη αλλά μετά από τον εκτενή διάλογο με οπαδό της Ντόρας Ξεκάθαρα είπα να το ρίξω στο χορό!

15 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Σερί, δεν νομίζω ότι ήταν οπαδός της Ντόρας. Αλλά η ίδια η Ντόρα!
Πολύς οπαδισμός έχει πέσει τελικά στα βλογκοσαλόν μας! Ελπίς Χορτερού, οέεεοοοο!

Ανώνυμος είπε...

αντε να ερθει η Κυριακη...
να τελειωνουμε
σημερα τους ειδα στην κεντρικη ομιλια που μεταμορφωνανε τα λεφτα μας σε πυροτεχνηματα και γω μετραω τα λεφτα για να δωσω δοση στην γαμωεφορια....

Ανώνυμος είπε...

xoros?? egrinw egrinw!!! gia arxi proteinw kati pio paradosiako...ena tsamiko!...

Αβαδιστη είπε...

ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σήμερα μου έστειλε και sms η Ντόρα Ξεκάθαρα.

Μήπως να πάω για εξορκισμό???

Ourbax είπε...

Αγαπητή μου, ο ανώνυμος με τον οποίο είχατε τον διάλογο (πάντα ανώνυμοι είναι) δεν ήταν ένας απλός οπαδός της Ντόρας ή της ΝΔ, αλλά ένας εκκολαπτόμενος βρικόλακας, από τους πολλούς που υπάρχουν στην Ελλαδάρα και μας πίνουν το αίμα τα τελευταία 30 χρόνια. Είναι υποκριτές, γλύφτες, συμφεροντολόγοι και έτοιμοι πάντα να πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να βολέψουν το τομάρι τους ή το τομάρι των παιδιών τους σε μια δουλίτσα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα πράσινα παιδιά που άλλωστε ήταν και οι πρωτοπόροι στο ρουσφέτι. Για αυτούς το καλό της Ελλάδας είναι μόνο το δικό τους καλό. Το συμφέρον και ο εαυτούλης τους είναι όλη η Ελλάδα. Πώς ακριβώς σκέπτονται :
Ρε δεν πάνε να Γ@m!Θun όλοι οι άλλοι, εμείς και η οικογένεια μας να είναι καλά και οι πολιτικοί που μας υποστηρίζουν και μας βοηθάνε, οι άλλοι να πάνε να ψοφήσουν και εάν δεν πάνε να ψοφήσουν αυτοί τότε θα τους πιούμε το αίμα εμείς γιατί εμείς είμαστε οι έξυπνοι και οι δυνατοί και στο κάτω κάτω έτσι είναι και ο νόμος της ζούγκλας πώς να το κάνουμε. Ας πάμε τώρα και στην εκκλησία να κάνουμε το σταυρό μας, να ανάψουμε και κανένα κεράκι γιατί πάνω από όλα πρέπει να είμαστε και καλοί χριστιανοί.

astraxan είπε...

Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον διαστημικό αλήτη Ourbax και συμπληρώνω ότι στην Εκκλησιά όταν πάει η συγκεκριμένη κατηγορία των ανθρώπων αυτών για να προσευχηθεί, λέει στον θεό:
Θεέ μου παντοδύναμε, βοήθα με να έχω ΕΓΩ και η οικογένεια ΜΟΥ υγεία, ευτυχία, και λεφτά, πολλά λεφτά για να με σέβονται, να με γλύφουν και να με εκτιμούν όλοι στην κοινωνία. Και εγώ για ανταμοιβή θα σου χτίσω ένα εκκλησάκι στο αυθαίρετο κτήμα μου έτσι ώστε να μπορώ μετά με μια επέκταση που θα κάνω να χτίσω και ένα καλυβάκι πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων για να στεγάσω τα κακόμοιρα τα παιδάκια μου.
Αβάδιστη, καλή ιδέα ο χορός αλλά από αυτούς δεν μας σώζει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ανώνυμος ή φαν της ΝΔ ή όπως αλλιώς θέλετε...!
Αγαπητέ Ourbax και λοιποί...
1) Ποια η διαφορά του να γράφει κανείς ως ανώνυμος, ως Αβαδιστη, ως Ourbax klp???και εσυ ανώνυμος δεν εισαι???? Είμαι σίγουρη ,δε, ότι πίσω από το τυχαίο ή "δήθεν" ψευδώνυμό σου, την υποκριτική σου εξέγερση κατά του πολιτικού συστήματος και τη δήθεν επιστροφή σου στα θεία έχεις πολύ
περισσότερα να κρύψεις...Τουλάχιστον, εγώ-όπως και η παράταξη που υποστηρίζω -δηλώνω αμέσως τα πιστεύω μου και προκαλώ οποιονδήποτε να τα αμφισβητήσει , γιατί έχω τα επιχειρήματα να τον αντικρούσω...Δεν βγάζω "άναρθρες κραυγές" όπως ορισμένοι bloggers που έχω υπόψιν μου....

Αβαδιστη είπε...

Μon dieux... νιώθω σαν την Ολγα Τρέμη και δεν έχω κάνει και μια πλαστική...πως θα βγω έτσι στα παράθυρα??

Τελικά είστε Ανώνυμη οπαδός. Χμμμμ...

Αβαδιστη είπε...

@οurbax Εκείνο τον πλανήτη που λέγαμε μήπως τον βρήκατε? Σε περίπτωση που μου στείλει SMS και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη να ξέρω που θα κρυφτώ...Σε σας βασίζομαι!

Σούλα Γουόρχολ είπε...

@ανώνυμη: http://www.lifo.gr/mag/columns/2322
Το εντιτόριαλ του Τσαγκαρουσιάνου. Με ονοματεπώνυμο. Κάνε έναν κόπο να το διαβάσεις. Και να το αντικρούσεις με τα πολιτικά σου επιχειρήματα.
Και κάτι τελευταίο: Είναι μέγιστο σπαστιλίκι να σου στέλνουν αλλαντάλλων SMS στο κινητό σου. Και εξαιρετική αγένεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ενοχλείται από το οτιδήποτε...είναι κάτι που αφορά τα ορια της ανεκτικότητάς του...Αυτό εμένα δεν με αφορα (πχ η δική μου ανεκτικότητα-και κατανόηση ως προς τα μέσα που διενεργείται ένας προεκλογικός αγώνας- είναι πιο διευρυμένη!)

Γιατί πρέπει να αντικρούσω τα λεγόμενα του Τσαγκαρουσιάνου?????? Δεν είμαι εδώ για να σχολιάζω το ό,τι αποφασίζει να γράψει ο καθένας..Αυτό μπορείτε να το κάνετε κ εσείς αγπητή Σούλα! Εγώ απλά αντιδρώ όταν θεωρώ ότι γράφονται πράγματα ανυπόστατα και ανακριβή, χωρίς έναν στοιχειώδη σεβασμό προς το σχολιαζόμενο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι μεμπτό...!Σωστά???

Αβαδιστη είπε...

@ανώνυμη
Να με συγχωρεί η χάρη σας αλλά το να σε ενοχλούν στο προσωπικό σου τηλέφωνο το οποίο ουδέποτε έδωσες σε αυτούς, δεν είναι θεμα ανεκτικότητας
Ειναι θέμα τρόπων αγωγής και σεβασμού της ιδιωτικής σφαίρας του άλλου. Σωστα????

mariw είπε...

Από σήμερα πάντως η Ντόρα και οι οπαδοί της άρχισαν τον χορό.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ανέφερα και στο τελευταίο σχόλιο μου στο θέμα σας "Ντορα Ξεκάθαρα??", θα πρέπει να ξαναδιαβαζετε τα σχόλιά μου, γιατί μάλλον δεν αντιλαμβάνεσθε πλήρως αυτά που γράφω. Θα δείτε ότι έχω ήδη απαντήσει...(Διαβάστε το τελευταίο post μου στην αρχή)


ΥΓ:και μένα ο Μαγκριώτης μου έστειλε μήνυμα-μάλιστα όχι 1 αλλά καθ'όλη τη διαρκεια της προεκλογικής περιόδου- αλλά δεν το έχω κάνει και θέμα....απλά από ένα σημείο και μετά τα διέγραφα πριν τα διαβάσω...τόσο απλά...πολύ εύθικτοι έχετε γίνει. Ας πάψουμε πια να στεκόμαστε στο δέντρο και ας δούμε το δασος!

Αβαδιστη είπε...

Ποιος είναι ο Μαγκριώτης;;;
Δεν είναι σικ...