29/10/09

Αφιερωμένο στη μάνα κουράγιο!

Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι το Offbeat Mama, στο οποίο παραπέμπω την αγαπημένη μου Φλορανς για να της φύγουν οι ενοχές. Οι λοιπές μανούλες εν ενεργεία ας οδεύσουν προς τα εκεί.



Το πρόβλημα με τις μανούλες που ζουν στον πραγματικό κόσμο είναι ότι νιώθουν υποχρεωμένες να ομοιάζουν στην εικόνα που προβάλλουν τα περιοδικά και η τηλεόραση. Στα περιοδικά όμως...τα μωρά δεν κλαίνε επί 5 ώρες (και δη αυτές του βραδινού σου ύπνου) χωρίς να ξέρεις γιατί και χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις. Στα περιοδικά δεν λένε ποτέ ότι για 2 χρόνια δεν έχεις ζωή γιατί υπάρχει μια άλλη ζωή κυριολεκτικά κρεμασμένη από πάνω σου.
Στα περιοδικά -όπου φυσικά έχω δουλέψει- φωτογραφίζουμε χαρούμενες απαστράπτουσες μητέρες (ας είναι καλά το styling και το photoshop) και τις ρωτάμε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να απαντήσουν κάτι πολύ γλυκό πολύ χαρωπό καθόλου ταλαίπωρο, καθόλου κουραστικό.
Αλλά αυτό δεν είναι πραγματική ζωή! ΟΚ?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν εχεις αυτοκτονησει μπορεις να απαντησεις σε κανενα κομεντ γιατι σε νοιαζομαστε ανυσηχουμε κιολας ξερεις κοπελια...?

Αβαδιστη είπε...

Καλή θεία... η κοπελιά απλώς δεν είχε σχόλιο να κάνει στα σχόλια...
Δεν αυτοκτονώ αν και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αλήθεια!

Pastaflora είπε...

Σερί, βαθύτατα υποχρεωμένη!
Να προσθέσω την κουζίνα-Κόσοβο μετά από κάθε περιπετειώδες γεύμα του βρέφους (τρία τον αριθμό ημερησίως...)

mariw είπε...

Άντε και στα δικά μας!!! Θέλω και εγώ ένα «βασανάκι»

Αβαδιστη είπε...

Σερί μην κολλάς! Οπως σου έχω ήδη πει μόνο η Δέσποινα δεν έχει τέτοια προβλήματα.

@mariw Ε να κάνετε ένα αγαπητή.