22/12/09

Ολίγον κρίστμας σπίριτ Αβάδιστη...





Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι... Διαβάζω διάφορα απολογιστικού τύπου κείμενα από δω και από κει. Ετσι για να ξανατακτοποιηθούν τα πράγματα κάπως μέσα στο κεφάλι μου. Ας πούμε μαθαίνω ποια ήταν η πλέον δημοφιλής λέξη μετά το Farmville στα status updates του facebook. Και ήταν το FML ήτοι Fuck My Life. Για τη χρονιά που τελειώνει όπου να 'ναι.  Ωραία τακτοποίηση.
Ο Vima FM παίζει ρέκβιεμ, στο ενδιάμεσο πετάει επικήδειους και αναρωτιέμαι αν ο Στάλιν είχε επιβάλλει αντίστοιχα όταν πέθανε. Θα το ψάξω! Περαιτέρω με τσακίζει το ότι σε όλα τα θέματα του site, tanea.gr υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού εκτός από το θέμα του θανάτου του κυρ Χρήστου. Εκεί έχει απενεργοποιηθεί. Στο θέμα του θανάτου άλλων δεν έχει.
Διαβάζω  "Το κενό που αφήνει θα το αισθανθούν ο Τύπος αλλά και ο καλλιτεχνικός κόσμος, η πολιτική αλλά και ο χώρος της Εκπαίδευσης, της Αρχιτεκτονικής, της Οικονομίας. Θα το αισθανθεί ο κοινός πολίτης. Γιατί γι' αυτόν τον κοινό έλληνα πολίτη πάσχιζε μια ολόκληρη ζωή ο Χρήστος Λαμπράκης. Για να τον βοηθήσει να ενημερωθεί και να αναπτυχθεί πνευματικά, πολιτικά, δημοκρατικά." Οπότε μήπως μπορεί να ενεργοποιήσει τα σχόλια από κει που είναι? Γιατί θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ καλύτερα να ξέρω ότι όπως μπορεί να σχολιαστεί ο θάνατος του Μόραλη από τον έλληνα πολίτη, έτσι μπορεί να σχολιαστεί και του κυρ Χρήστου.
Μπαααααα....
Ο Λαμπράκης είναι και μετά θάνατον στο απυρόβλητο.

Ηνάφ ιζ ηνάφ ! Βγαίνω μια βόλτα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και καλα κανεις και πας βολτα!
Φιλι σμουυυττττςςςς!