16/2/10

Νεξτ φάσιον μπλόγκερ μάι ας

 

Εϊναι κάτι τέτοιες στιγμές που πολύ απλώς ο κόσμος νταζ νοτ μέικ σενς! Μιτ Κέιτι, ετών 5. Γλυκυτάτη. Ναι ΟΚ.  Και ποιο είναι το θέμα σου; θα ρωτήσετε.
Οτι ουσιαστικά "ενοικιάστηκε" από την Racked National (shopping & style intelligence ω ναι έτσι αυτοπροσδιορίζονται) για να σχολιάζει όσα γίνονται στην εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. 
Στόχος φυσικά να επισκιάσει το φρικ Τavi (μπορεί να διαφωνείτε αλλά εγώ θα το λέω, είναι φρικ) και να γίνει η μικρότερη σε ηλικία φάσιον μπλόγκερ. Ελεος;;;

 

Αυτές φυσικά είναι οι σημειώσεις της από την παρακολούθηση των ντεφιλέ μαζί με απολύτως φυσιολογική κριτική 5χρονου ήτοι "I liked the messy hair. Some of the models had really messy hair. I liked the gold metal top and the colors. Some of the models came out twice in different outfits".
Τώρα γιατί αυτό είναι τρεντ και χάιπ και γιατί εγώ το παρακολουθώ και αναρωτιέμαι τι άλλο θα θυσιαστεί στο βωμό της απύθμενης κενότητας είναι μάλλον μια ακόμα έκφανση του παλιοχαρακτήρα μου. Υποθέτω ότι η επόμενη φάσιον μπλόγκερ θα φτύνει την πιπίλα της και ο κόσμος της μόδας θα προσκυνάει.

3 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Στα φανάρια τώρα! Οχι το 5χρονο, αλλά οι μπετόβλακες που την ανακήρυξαν φάσιον άικον

Pink_Fish είπε...

είναι κάτι σαν την 7χρονη βασίλισσα του καρναβαλιού στο Ρίο. Μου φαίνεται εντελώς αλλόκοτο. Αυτό το κοριτσάκι έπρεπε να είναι στο δωμάτιο του και να παίζει με τις Μπάρμπι του, όχι να σχολιάζει ανορεξικά μοντέλα. Εντελώς άστοχη ενέργεια

Αβαδιστη είπε...

E ναι ρε πούστη μου! Ε ΝΑΙ!!!