5/2/10

Eπιτέλους! Κάποιος βάζει τους ΣΩΣΤΟΥΣ στόχους!

Είναι εστιατόριο! Και έχει βάνει ένα στόχο. Οπως μαθαίνουν και στο ΚΚΕ η στοχοπροσήλωση είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.  Μετά τον ιμπεριαλισμό και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Οπως σημαντικό είναι και το sex. Εδώ νομίζω ότι το ΚΚΕ εκφράζει κάποιες διαφωνίες αλλά ένιγουέη δεν θα τα χαλάσουμε τώρα εκεί...
Το sex λοιπόν εκτός του ότι ειναι πολύ ωραίο πράγμα, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί σε πολλά και διαφορετικά μέρη εκτός αν είσθε πολύ παραδοσιακός τύπος ή πάσχετε από λουμπάγκο. Ενα από αυτά είναι η τουαλέτα και δη η ξένη τουαλέτα. Η ακόμα καλύτερα η τουαλέτα στο club/εστιατόριο/δημόσιο χώρο γενικά. Εχει ένα εκσάιτμεντ όπως και να το κάνεις.
Από την άλλη, είσθε και λίγο κότα λυράτη και δε γουστάρετε να σας πιάσουν την ώρα που βγαίνετε αναμαλλιασμένη από την τουαλέτα και να πουν την επαύριον στο γραφείο "πήγα χθες στο τάδε μαγαζί και ήτα μια τσουλάρα και παιρνόταν στις τουαλέτες" πράγμα που θα αρέσκειν πολλάν σε κάποιους μεν σε άλλους πάλι θα θίξει το κομιλφό τους.

Επιτέλους! Δεν έχετε λόγο να προβληματίζεστε! Τα πράγματα είναι απλά.
Βγάζετε ένα εισιτήριο για το Τορόντο. Αφού ρημαδοφτάσετε και ξεπεράσετε τα τζετλανγκ και τα σχετικά παίρνετε το σεξμπάντι και τον/την πάτε στο Mildred’s Temple Kitchen. 
Διότι αγαπητοί μου το ρεστοράν αυτό δεν ξέρουμε καθόλου τι φαί έχει, ξέρουμε όμως ότι έχει βάλει ένα στόχο. Να γίνουν οι τουαλέτες του ένα  από τα ‘101 places to have sex before you die.’
Αυτός είναι στόχος! Οχι μαλακίες!

 

Το βιδεοτεμάχιον είναι άσχετον ή και σχετικόν όπως το πάρει κανείς!
Και το πρωτότυπον της δήλωσης του ρεστοράν για να μην αμφισβητείτε τη δημοσιογραφική έρευνα!

The restaurant’s four bathrooms light up outside when occupied. Staff have learned to watch the light flicker twice when two customers enter the same bathroom, usually a few minutes apart. Toronto Public Health says as long as there’s no sex in the kitchen and the restaurant keeps its washrooms clean and sanitized, it’s not fussed. “As far as bodily fluids, it’s pretty much similar to the other human functions going on in there,” says Jim Chan, manager of the food safety program.

9 σχόλια:

Ra Ma είπε...

Υπάρχει περίπτωση το φως να αναβοσβήσει και τρεις φορές?

Πολύ καλό το videaki που στην αρχή μου ήρθε να βάλω τα κλάματα απ' την απόρριψη!!!

Καλησπέρες!!!

Αβαδιστη είπε...

κοιτάξτε αγαπητέ όπως λένε και οι αρχές του Τορόντο (που τις βρίσκω πολλάν προ-χω) από τη στιγμή που η πράξις δεν τελείται στην κουζίνα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Το αυτό υποθέτω ισχύει και για τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ολοι οι καλοί χωράνε!

Spy είπε...

Άσχετο ξε-άσχετο το βιδεοτεμάχιον είναι όλα τα λεφτά!!!

Αβαδιστη είπε...

Μερσί αγαπητέ!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

..Πώς φαίνεται η κιουλτούρ τελικά. είναι που το καναντά ήτο γαλλικιά αποικία. Φαντάζομαι πως επιτρέπεται και στο προσωπικό να συμμετάσχει στο κόνσεπτ, αλλιώς δεν έχει γούστο. Τότε θα μπορούμε να πούμε πως το ρεστοράν τούτο γαμεί [ή το αντίστοιχον στην παθητικιά φωνή].

Αβαδιστη είπε...

Mε εντυπωσιάζουν αι γεωγραφικαί και ιστορικαί σας γνώσεις! Πραγματικά!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ω, σας ευχαριστώ! ό,τι μπορώ κι εγώ απ'το μετερίζι μου.

kokkina_synnefa είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το Happy End γιατί στην αρχή στεναχωρήθηκα ομολογουμένως....Αλλά τη δεσμευτικό να ανάψει μόνο 2 φόρες δηλαδή εκεί δεν γίνονται παρτια??

Pastaflora είπε...

Επιτέλους: Μια φρέσκια ιδέα που θα μπορούσε να αναβαθμίσει το τουριστικό μας προϊόν!