6/4/10

To Απόλυτο Debate...

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.
Είναι ένα ζήτημα το οποίο ταλανίζει τις απανταχού φασιονίστας.
Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν γίνει για το θέμα, οι απόψεις δυίστανται, αλλά οι μόδιστροι επιμένουν:
Socks With Sandals...


Bεβαίως, εσείς και εγώ και φυσικά η Φλωράνς αυτομάτως θα σκεφτείτε κάτι τέτοιο...


Ποιος σας αδικεί? Παρόλα αυτά κι επειδή σας βλέπω εκεί στο βάθος εσάς που γελάτε, το ερώτημα έχει ανακύψει από τα πέρυσι όταν η Chloe Sevigny (ναι εντάξει ποιος χέστηκε αλλά αυτή τέλος πάντων) εμφανίστηκε σε φεστιβάλ (φωτό εδώ πέρα) με εμφάνιση γερμανού τουρίστι, ενώ ταυτόχρονα τα Σπρινγκ Φάσιον Γουιίκς είχαν σημαδευτεί από αλλεπάλληλα γκρεμοτσακίσματα μοντέλων που φόραγαν τα δωδεκάποντα με σοσονάκι.
Φέτος... το κακό εξαπλώθηκε αφού μέχρι και ο Μπέρμπερης το φθινόπωρο έβγαλε τις μοντέλες με το "καρουδάκι παντόφλα γέρου" σήμα κατατεθέν σχέδιο να φοράνε το σοσονάκι τους.

Εννοείται πως έπαιξαν βαρυσήμαντα άρθρα σχετικά με το πως θα φορέσετε το καλτσικό με το ψηλοτάκουνο. Εγώ τώρα που πρέπει να τα παρακολουθώ όλα αυτά λόγω εργασίας αναμένω με αγωνία τη γιουνίκ εμφάνιση της ελληνίδος φασιονίστα στα κακοτράχαλα πεζοδρόμια της πρωτευούσης, συμφωνώ απολύτως με την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται στο εξής blog και δηλώνω απερίφραστα:


Φλωράνς έχετε να συμπληρώσετε κάτι?

3 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Καταγγέλω την Κλοέ διά το ασύστολον αισθητικόν κλόπι ράιτ και σπεύδω να ενημερώσω σχετικώς τους Γερμανούς φίλοι μας δια να πράξουν τα δέοντα. Φαντάζεστε οι βαρεμένες φασιονίστας να ανακαλύψουν τη φουστανέλα και το σεγκούνι και να κυκλοφορούν ως Σουλιώτισες καταπατώντας τα αισθητικά θέσφατα της φυλής;

manetarius είπε...

Εγώ πάλι, έχω ενθουσιαστεί! Βλέπετε, έχω πάρει κάτι πέδιλα, λίγο μεγαλύτερα και δεν μπορώ να τα φορέσω... Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η τάση, ήρθε να με βγάλει από τον βάλτο που είχα πέσει και την κατάθλιψη για το αφόρετο ζευγάρι πεδίλων που μαράζωνε στην ντουλάπα μου!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... όλους εσάς τους σχεδιαστάς, την Κλοέ, αλλά κυρίως εσένα Αβάδιστη που με τις τόσο χρήσιμες στιλιστικές σου συμβουλές, μ' έχεις κάνει άνθρωπο της μόδας!

Τρέμετε Λάκηδες (Γαβαλάδες) και Κωστέτσοι!!!

(άσε που η κάλτσα απορροφάει και τον ιδρώτα!!)

Αβαδιστη είπε...

Μανέτ βγείτε από το βάλτο και πέστε στο καλτσάκι το απορροφητικόν (σα σερβιέτα το κάνατε να ακούγεται).
Χαίρομαι που σας βοηθώ αυτούς τους δύσκολους μήνες της λοχείας και του εγκλεισμού.