5/5/10

Kι όμως τώρα τελευταία...



...έχω κάτι τέτοιες φαντασιώσεις ! ! !
Θα ήθελα να τους δω κρεμασμένους
Ο τηλεοπτικός εκδραματισμός με την 32χρονη έγκυο δεν αφήνει περιθώριο για να σκεφτεί ο καναπεδάτος ελληνάρας, γιατί δούλευε εκείνη την ημέρα σε μια Τράπεζα που βρίσκεται στον άξονα των διαδηλώσεων ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
Τα Νέα μεταφέρουν αυτολεξεί την ανακοίνωση Βγενόπουλου «Εκφράζουμε την οργή μας κατά της Πολιτείας, που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά... Τη μεγαλύτερη ευθύνη, όμως, έχουν οι ηθικοί αυτουργοί, που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ». Ομως δε λένε πως το κτίριο δεν είχε πυρασφάλεια. Πουθενά δεν το λένε.
Πρώτη είδηση στα Νέα σήμερα τα spreads. Ε ναι σωστά...
Προς τιμήν του ο Παντελής Μπουκάλας είναι ο μόνος που  ψελλίζει ερωτήματα όπως: είχε ή δεν είχε ρολά ασφαλείας το πυρποληθέν κτίριο; Ηταν ή όχι κλειδωμένη η πόρτα; Υπήρχε ή όχι έξοδος ασφαλείας; Είχαν ειδοποιηθεί ή όχι από την Αστυνομία όλες οι τράπεζες του κέντρου της πρωτεύουσας να απομακρύνουν το προσωπικό τους, γιατί ίσως αποτελούσαν στόχους;

Το γιατί υπάρχουν κάποιοι που πυρπολούν κτίρια με ανθρώπους μέσα ή βάζουν βόμβες που ανατινάζουν μικρά παιδιά και αυτό το ονομάζουν παράπλευρες απώλειες είναι πέραν της κατανόησής μου. Είναι για μένα μια εικόνα που παίζει στο μυαλό μου και με αφήνει αμήχανη. 
Γιατί πραγματικά ονειρεύομαι να τους δω κρεμασμένους!
Και δεν είναι αυτά τα όνειρά μου!
Ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να γίνουν αυτά. ΓΑΜΩΤΟ! ΠΑΛΙ!!!


ΥΓ. Ακόμα περισσότερο με ενοχλεί που όλα τα ΜΜΕ και δη τα ηλεκτρονικά αντί να κατεβάσουν όλες τις σελίδες ηδονισμού και αυταρέσκειας (για να μην πω αυνανισμού) και να αφήσουν μόνο ΑΥΤΟ το γεγονός για να το εμπεδώσουμε, για να μη μπορούμε να περισπαστούμε, αναρτούν στην κεντρική τους σελίδα άρθρα όπως:

Η Λόχαν είναι το "βαθύ λαρύγγι"

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν γκέι

Πράσινο σεξ για ουράνιους οργασμούς!

Κι εσείς είστε καραγκιόζηδες

 

 

4 σχόλια:

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

και το μουνί χτενίζεται. εντελώς.

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

α ναι, είπα μουνί. παρντόν.

Αβαδιστη είπε...

Μη βλασφημείτε τα θεία!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

έχετε δίκιο. ήτο ένα στιγμιαίον λάθος.