9/5/10

Tα του Καίσαρος... κι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...


1. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Η εταιρεία σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και βοηθάει την τοπική, εθνική και παγκόσμια κοινωνία, ανάλογα με το αντικείμενο και τη γεωγραφική της εξάπλωση. Σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν χρησιμοποιεί παιδική εργασία , δίνει ίσα δικαιώματα σε άντρες και γυναίκες, στις εθνικές, θρησκευτικές και φυλετικές μειονότητες και υπερκαλύπτει τη νομοθεσία σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας εργασίας. Επιλέγει συνεργάτες που αποδέχονται τις ίδιες ηθικές αξίες.(από το εταιρικό site της τράπεζας)
2.Συνδικαλισμός. Σοβαρότητες πολιτικές ευθύνες έχει και η Κυβέρνηση η οποία όπως φαίνεται δεν υπολόγισε το μέγεθος και την έκταση των συνεπειών που έχουν για την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες οι αποφάσεις της που αφορούν στην οικονομική παράδοση της χώρας μας στην τρόικα του Δ.Ν.Τ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ε.Κ.Τ., αλλά και στις διαχρονικές απαιτήσεις του ντόπιου κεφαλαίου. (από την ανακοίνωση της ΟΤΟΕ)
3. Πυροσβεστική. Κι αν υπήρχαν πυροσβεστικά μέσα στο εσωτερικό της τράπεζας; Ξανά ο λόγος στους πυροσβέστες: «Στον χώρο υπήρχαν πυροσβεστήρες. Πυροσβεστική φωλιά με αντλία δεν υπήρχε. Αλλά όλα έγιναν τόσα γρήγορα και ήταν τόσο μεγάλη η εστία, που ήταν αδύνατο κάποιος που δεν είναι έμπειρος να αντιδράσει». Πάντως το κατάστημα δεν είχε βεβαίωση πυρασφάλειας. «Δεν το απαιτεί ο νόμος. Ολα αυτά τα καταστήματα λειτουργούν μόνο με άδεια της Ενωσης Τραπεζών». (από ρεπορτάζ)
4. Εμείς? 

ΥΓ. Υπήρχε κι ένα 5ο με ένα πιτσιφρίκι που ωρυόταν πως ότι έγινε καλώς έγινε γιατί ήταν εκεί με τους φίλους της τους αντεξουσιαστές και υποστήριζε ότι δεν ήξεραν ότι είχε κόσμο μέσα... αλλά έφυγα. Δεν έκατσα να το ακούσω ΟΛΟ!

6 σχόλια:

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

αυτό το ρημάδι το 4 είναι που με απασχολεί περισσότερο..

Αβαδιστη είπε...

Εμ λες να μην το ξέρω...?

Pastaflora είπε...

Κι εμένα...

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ας κάνομε ένα μίτινγκ!

manetarius είπε...

Ήρθα για το μίτινγκ...

Αβαδιστη είπε...

Αγαπητοί θα το οργανώσω!