4/6/10

%#^$#@*&###!

Το ξυπνητήρι παίζει το resurrection, αλλάζω πλευρό, ωραίο είναι, ξέρω ότι σε ένα λεπτό θα σταματήσει. Ο Γάτος αρνείται να ταραχτεί παραμένει σε βαθύ ύπνο. Ξανακοιμάμαι. Ωραία!!! Ανοίγω τα μάτια μου. Ο Γάτος εκεί, ατάραχος. Κοιτάζω το ρολόι ΩΡΕΠΟΥΣΤΗΜΟΥ!!! Μία ώρα καθυστέρηση! ΦΑΚ!
Σηκώνομαι μαλλιοκούβαρα, κάνω τον άνθρωπο χταπόδι, βάζω καφέ να γίνει, ανοίγω παράθυρα, ο χρόνος προετοιμασίας για την έξοδο από το σπίτι είναι ένα εικοσάλεπτο το πολύ!
 Ο task manager που έχω μέσα μου παίρνει μπόνους γιατί ΝΑΙ τα καταφέρνω. Πάντως σύμφωνα με βαρυσήμαντη έρευνα που έκαναν οι βρετανοί την Παρασκευή οι γυναίκες κάνουν 19 λεπτά για να ετοιμαστούν πριν βγουν από το σπίτι. Ενας αναστεναγμός ανακούφισης βγαίνει από μέσα μου.
 Βεβαίως στην ίδια έρευνα (ναι ναι ξέρω αναρωτιέστε κι εσείς ποιος ο λόγος για να γίνεται μια τέτοια έρευνα) λέει ότι τη Δευτέρα κάνουν 76 λεπτά (το 1/3 για να φτιάξουν τα μαλλιά τους, 18 λεπτά για το make-up, 16 λεπτά για να αποφασίσουν τι θα φορέσουν και το υπόλοιπο για ντους).
Εγώ κάνω 16 λεπτά για όλα τα παραπάνω και 60 λεπτά για να πιω καφέ. Τεσπα...

Κατά τα άλλα να σας ενημερώσω ότι η μύτη της Φλωράνς εκαθαρίσθη επιτυχώς, η Φλωράνς ξύπνησε (παρά τις ανησυχίες της περί του αντιθέτου και παρά την ειλικρινή μου διαβεβαίωση ότι θα πάω να την ψεκάσω με εσπρέσο) και ότι η θου κύριε κάνει δίαιτα γιατί πήρε 3 κιλά και τώρα που θα βγει με μαγιό θα τη σχολιάζουν οι κωλοφυλλάδες. Επίσης το έτερο δράμα που περνάει είναι ότι δε μπορεί να κάνει σολάριουμ. Αααααχ!

Για το τέλος φυλάω το καλύτερο. Επέστρεψα στην εργασία μου, όπως πιθανότατα θα έχετε ήδη καταλάβει, για να ανακαλύψω ότι τελικά δεν είναι βέβαιο ότι θα επέλθει λύση της συνεργασίας μου μέχρι το τέλος του μήνα. Σε τέτοιες εποχές αυτό είναι καλό θα πείτε εσείς.
Εγώ πάλι είπα πάλι ΩΡΕΠΟΥΣΤΗΜΟΥ γεγονός που με θορύβησε εντόνως.Είναι εκείνες οι στιγμές που το λογικόν και συνετόν εμπίπτουν στην κατηγορία Αχρείαστα να'ναι.
Αμέσως μετά βρήκα τη λύση σε ιντερνετικό κάλεσμα στο οποίο μπορείτε να αναρτήσετε τη φωτό σας ενόσω ουρλιάζετε εν εξάλλω στον εξοπλισμό γραφείου σας. Το τι έχει ακούσει ο συνδετήρας από το πρωί δεν το φαντάζεστε!

7 σχόλια:

ysterografo είπε...

Τελικά, ο χρόνος κΙλά και γι' Αυτή...

Αβαδιστη είπε...

ysterografo έχετε πάθει σοβαρό εθισμό!
Εν πρώτοις δεν έχει πάρει κιλά, απλώς ήθελε να διαφημίσει τη δίαιτα που έχει στο site.
Δευτερευόντως έδωσε λαβή για σχόλια του τύπου Τατιάνα μου είσαι θεά και πανέμορφη.
Μα όλα εγώ πρέπει να σας τα αποκαλύπτω?
Eκτιμώ πάντως το λογοπαίγνιον!

ysterografo είπε...

Ναι, εσείς. Ανοίξτε μου τα μάτια. Αξίζει να (το) δω κι εγώ...

manetarius είπε...

Το λοιπόν... εγώ δεν ετοιμάζομαι πια για να βγω από το σπίτι... βγαίνω όπως σηκώνομαι από το κρεβάτι!
Άσε που έτσι καταφέρνω και τραβάω όλα τα βλέμματα πάνω μου (σαν την Τάτι.. τη Στεφανίδου ντε!) ΚΑΙ είμαι και πάντα στην ώρα μου (με τις πιτζάμες!).

Τέλος, αυτό που με εντυπωσιάζει σε σας, είναι τα sites που διαβάζετε... έχω γεμίσει τα "αγαπημένα μου" πια.. δεν χωράει άλλα!
Σας είμαι ευγνώμων (η ορθογραφία σωστή;)!!!

mahler76 είπε...

σαν την γάτα στο καλάθι είμαι κάθε μέρα όταν ξυπνάω χαχαχα

mariw είπε...

Εγώ ευτυχώς δεν χτενίζομαι, έτσι κερδίζω λίγο χρόνο στο κρεβάτι ακόμα.

Αβαδιστη είπε...

Μανέτ για σας δουλεύω, μην έχετε έννοια!
Mahler όλα τα παλιόγατα έτσι ήμαστε.
Mariw ούτε εγώ χτενίζομαι. Και που ντύνομαι είναι άθλος!