15/6/10

Συνεχίζω να λιώνω...


...πλην όμως αισθάνομαι υποχρεωμένη να σας ενημερώσω!
Εσείς πάλι δεν ξέρω αν θέλετε να ενημερωθείτε μπατ αι ντου χαβ φέηθ!
Ξεκινάμε με την εξαιρετική κουαφ του μεσιέ, η οποία κανονικμάν (με γαλλικό αξαν) θα έβγαινε σε πασταφλωρικά αλλά ελλείψει Φλωράνς, τι να κάνω... ανέλαβα εγώ!

Ε τα νέα σήμερα δεν είναι και σπουδαία. H τρόικα μας είπε μπράβο, η Moody's μας έριξε μια υποβάθμιση, αύριο δεν έχει Μετρό, μεθαύριο δεν έχει τίποτα...
Επίσης, αν σας έρθει μια ζάλη το νοσοκομείο ούτε να το σκέφτεστε, δεν υπάρχει ούτε γάζα, ΑΛΛΑ! Αλλά ανοίγουν για το πόπολο τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Εκδημοκρατισμός, επανάσταση!!! Τώρα αναλόγως το Σώμα που σας ενδιαφέρει πάτε να λιποθυμήσετε αντιστοίχως (ΝΑΤ, ΝΙΜΙΤΣ, 401 κ.ο.κ.)

Τι άλλο πρέπει να καλύψω??? Αααα καλλιτεχνικά! Αυτά είναι τα πόδια της Κάρι Μπράντσο, στην οποία ως γνωστόν θέλουμε όλοι να μοιάσουμε. Μην αρχίσετε τα "εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο". Δε με πείθετε. ΤΕΛΟΣ!


Eπίσης, ζαγάρια ιδού το πολιτιστικό ρεπορτάζ με σωστά ελληνικά. Αφού "μάθαμε" (λέμε τώρα...) τι ρόλο παίζουν τα εισαγωγικά πάμε στα πιο δύσκολα: "Το πορτοκαλί ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο εντυπωσιακό χρώμα του red carpet. Η Δούκισσα Νομικού, η Δέσποινα Βανδή και η Τατιάνα Στεφανίδου ψηφίζουν πορτοκαλί και το φέρνουν στο προσωπικό τους στιλ".
Το πορτοκαλί ήταν χωρίς αμφιβολία και το τονίζω αυτό για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, το πιο εντυπωσιακό χρώμα του red carpet. Αυτό το carpet κάνει ξεθωριασμένο σε πορτοκαλί, δηλαδή, που είναι πιο εντυπωσιακό αναμφίβολα. Και μπορείς και να το πάρεις, από το χαλί πάνω στο οποίο κείτεται εντυπωσιακά και να το φέρεις στο προσωπικό σου στιλ. Aρκεί φυσικά να το ψηφίσεις πρώτα. Σου πέφτει βαρύ, πως λέμε εμείς της παλιάς σχολής το "φέρω βαρέως"; Τότε υπάρχει λύση: πάρε μια μεταφορική βρε παιδί μου, ένα κούριερ, κάτι...
Εννοείται ότι είναι από το site Της.
Εννοείται ότι αναρωτιέμαι συνεχώς για ποιο λόγο παραμένω σε αυτή τη δουλειά, όταν δημοσιεύονται πια τόσο άθλια κείμενα και είναι ΟΚ.
Εννοείται ότι κάνει πολλή ζέστη!
Ο νοών νοείτο? Ανοείτο? Και σταματάω εδώ. ΤΕΛΟΣ.

9 σχόλια:

ysterografo είπε...

Πορτοκαλί χάλι σε κόκκινο χαλί...

Αβαδιστη είπε...

Υsterografo το red carpet δε μεταφράζεται. Δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη εις την ελληνικήν και αυτά τα λογοπαίγνια που ξέρετε να τα αφήσετε...

s_pablo είπε...

Εγώ που δεν θέλω να μοιάσω στην πωστηλενε τι να κάνω? Πως να σας πείσω? Αφήστε που οι γάμπες μου είναι σαφώς καλύτερες. Σκέφτομαι να κατέβω για μίστερ εθνικές γάμπες (άραγε υπάρχει ακόμα ο μπούτιας?).

Όσο για το red carpet, δεν κατανοώ τι σας ενοχλεί. Μέχρι κι εγώ ήξερα ότι το πορτοκαλί σάρωσε στας εκλογάς.

ΥΓ. Υστερόγραφο μένω άναυδος. Κοτζάμ Μπαμπινιώτης και δεν ετόλμησε. Εσείς πως?

mariw είπε...

Καλέ η Κάρι Μπράντσο είναι κοκαλιάρα, αν δει τις καμπύλες μου θα πέσει σε κατάθλιψη!

Είδα το site «της» αλλά το κόκκινο χαλί δεν είδα πουθενά!!! Συγνώμη, το red carpet εννοώ.

manetarius είπε...

Μπονζουρ μαντάμ!
Λε κουπ του παλικαριού, εξαιρετίκ (σιγά μη δεν ήξερα γαλλικά εγώ..)!
Η Φλωράνς μας λείπει, γι΄αυτό καλά κάνετε και αναλάβατε εσείς τα ηνία ( μα τι λέγειν... έχω ανατριχιάσει!)!!

Εγώ δεν θέλω να μοιάσω στην Κάρυ... προτιμώ τον μίστερ μπιγκ!

Και τέλος, η Δήμητρα Αιγινίτη με στυλ Ποκαχόντας και ο Λάκης Γαβαλάς με το παπούτσι του θείου μου του Μανώλη από το χωριό, έκαναν τη διαφορά στο...πορτοκαλί χαλί!

Αβαδιστη είπε...

Είστε ΟΛΟΙ κακεντρεχείς!
Το little black dress (μικρό μαύρο φόρεμα) το είδατε?
Αμάν πια!

mahler76 είπε...

αγάπη δεν ντρέπομαι να το πώ, δεν διάβασα λέξη από τα όσα έγραψες. Κόλλησα και κάηκα με την κούπ του κυρίου.

Αβαδιστη είπε...

Λογικό! Εγώ ξέρετε πόσες ώρες έκανα να συνέλθω για να το γράψω το κείμενο?

tzagalagabugu είπε...

Ασε τα ζαγαρια στην απ'εξω.
Υπαρχει η υπερτατη λεξη που ψαχνεις.
Γκαφάλια.
Προχωρα ακαθεκτα.