20/6/10

Πριγκηπικόν ρεπορτάζ!

Zαγάρια προσοχή. Η Princess Beatrice, αριστερά, μετά του αισθήματος Dave Clark και δίπλα η Princess Eugenie (ναι ναι αυτή που είναι σα συγκαμένη). Ρεπορτάζ εκ του Ασκοτ. Η συντάκτρια αφού λέει ότι το φουστάνι της Ευγενίας ήτο χάλι και δεν την κολάκευε και φαινόταν και πιο χάλι γιατί την έδειχνε μεγαλύτερη, επικεντρώνεται στο τσαντικό, το οποίο ναι είναι από ντιζάινερ αλλά μοιάζει φτηνιάρικο. Και αφού την έχει "περάσει" κι αυτή και την αδερφή της δέκα μέτρα θάψιμο, καταλήγει στο ότι δεν πειράζει, γιατί αν έχεις τέτοιο πρόσωπο ό,τι και να βάλεις δεν έχει σημασία.
Ακόμα κάτω είμαι από το γέλιο...


Πάμε στη θου κύριε!
"Μια από τις πιο κοσμικές εκδηλώσεις   της περασμένης εβδομάδας ήταν αναμφισβήτητα η βάφτιση του υιού Ντάβλα στην εκκλησιά της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Κεφαλάρι. Το κοσμικό ζευγάρι φρόντισε ώστε να μη λείπει κανείς από το ευχάριστο γεγονός της βάφτισης του μικρού Κωνσταντίνου."
Πιο:για να βλέπετε ζαγάρια πως λειτουργεί το εμφατικό
Αναμφισβήτητα: Η συντάκτρια έχει κόλλημα με τη λέξη, είναι προφανές.
Το κοσμικό ζευγάρι: Οh you are such a cosmic couple!
To ευχάριστο γεγονός: Θα  μπορούσε να παραλειφθεί αφού το γεγονός είναι η βάφτιση που ούτως ή άλλως αναφέρεται.

Τεσπα... ψύλλοι στα άχυρα. Το θέμα είναι ότι εμφανίστηκε η Γιάννα στο ευχάριστο γεγονός της βάφτισης (είπαμε να κρατάμε την είδηση στο πρωτότυπο). Τι πάει να πει ποια Γιάννα? ΜΙΑ είναι η Γιάννα!  Ψιλοδεύτερους τους εχουμε τους Νταβλέους, τρίτη φωτό και καταϊδρωμένη.
Επίσης να πω η ότι σε πρώτη φάση πέρασα τη Μαντάμ Ντάβλα για πλαστική κούκλα.

Στο ιβέντ ζαγάρια ήταν πριγκηπαίοι και  βασιλείς. Οπως μας ενημερώνει το άρθρο παρέστη "η Γαλλίδα πριγκίπισσα Caroline Murat (που είναι ξαδέρφη της Καρολίνας του Μονακό)" αλλά και ο "πρίγκιπας Μιχαήλ και ξαδελφός της βασίλισσας Ελισάβετ". Τη βρίσκω αναμφισβήτητα πολύ ενημερώμένη στα ξαδερφικά.
Και δεν ήταν καμία εκδήλωση σκάνδαλο, υπήρξε μέριμνα και για τους πτωχοί:
'Το ζευγάρι προτίμησε να χαρίσει τα δώρα των λαμπερών προσκεκλημένων του σε γνωστά ιδρύματα για φιλανθρωπικό σκοπό'.

Οι οποίοι πτωχοί να τα μαζεύουν σιγά σιγά γιατί από αύριο το πρωί αρχίζει η επιχείρηση Ασφαλές Κέντρο . Εγώ πάντως κατέβηκα από κέντρο για να χω να θυμάμαι... είδα τα πρεζάκια στην Τοσίτσα, τα χαρτόκουτα στη Σοφοκλέους δίπλα από την κλούβα, πέρασα το βράδι απο την πλ. Θεάτρου και αααααχ πάνε αυτά που ξέραμε. 

Πάντως να πω ότι τελώ σε κατάσταση σοκ. Βρήκα σημείωμα που με ειδοποιούσε να μετακινήσω το αμάξι μου γιατί ο Δήμος θα περάσει να πλύνει το δρόμο. 20 Χρόνια μένω εκεί και ουδέποτε μου έχει συμβεί αυτό! Αύριο θα σας πω τι έγινε... εκτός κι αν εννοούν ότι θα βρέξει, γιατί θα βρέξει είπε η ΕΜΥ.
Ε αυτά!

6 σχόλια:

ysterografo είπε...

Αυτοχρίστηκα αρχιζαγάρι του μπλογκ σας. Τόλμησα να σας αμφισβητήσω και ανέτρεξα στο πρωτότυπο προκειμένου να πιστέψω το σχόλιο περί του προσώπου της υψηλοτάτης, για να μην πω, επίσης, ότι έκανα google αυτόν τον Ντάβλα (ω, ναι, παραδέχομαι ότι αγνοούσα).
Θα συμφωνήσω όμως ότι η σύζυγος είναι σαν κούκλα. Για την ακρίβεια σα χαρτονένιο ομοίωμα φαρμακείου, που δείχνει γυναίκα άρτι ανακουφισμένη από πρόβλημα χρόνιας δυσκοιλιότητας.

(Η δικιά μας γιατί τόση προχειρότητα; Από περιοδικό τις έκοψε τις φωτό; Χάλια...)

manetarius είπε...

Από που ν' αρχίσω;
Από τις κιουρίες του Άσκοτ που καθόντουσαν με τις καπελαδούρες και τις τουαλέτες τους κι έτρωγαν φις εντ στικς; Από τον Ντάβλα, που δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς δουλειά κάνει κι είναι όλη την ώρα στην επικαιρότητα; Από την Τάτη; Α, όχι προτιμώ να μιλήσω για την καθαριότητα των δρόμων...
Αν τους δείτε να πλένουν, μπορείτε να τους στείλετε κι από την περιοχή μας που βρωμάει και ζέχνει από τις γάτες;
Ευχαριστώ!

υ.γ. πότε θα βρέξει ντε να δροσιστούμε λίγο;

Ra Ma είπε...

Εγώ είχα βρει σημείωμα στο αυτοκίνητο που έλεγε πως θα μου το πάρει ο Δήμος γιατί το θεωρεί εγκαταλειμμένο. Και να φανταστείς ότι και πινακίδες και ασφάλεια και σηματάκι, ήταν μόνο ...λίγο (ίσως παραπάνω από λίγο) βρώμικο! Αν πλένανε το δρόμο δεν θα το μετακινούσα!!!!
Τυχαιρούλα!!!! :))

Αβαδιστη είπε...

Λοιπόν! Αγαπημένα μου ζαγάρια. Οι Νταβλαίοι είναι pr-τζήδες (δημόσιες σχέσεις ελληνιστί) στα σελέμπριτις.

Ysterografo προς τι η αμφισβήτησις? Αφού με ξέρετε. Είμαι έγκριτη και αδέκαστη!

Μανετ ακόμα εδώ είσαι?

Radio Marconi τι να σας πω... εδώ έπλυναν και απλώς έφεραν τα σκουπίδια στη μέση του δρόμου!

Pastaflora είπε...

Σερί, σας αναμένω στην λουτρόπολη για να την ξανακάνομε ένα πάρα πολύ σικ μέρος!

Αβαδιστη είπε...

Σερί τώρα μαστουρώνω από τη λαδομπογιά. Το γιαπί το πιλοφότι το μυστρί!