22/6/10

E όχι πάνω στα κρεβάτια ρε παιδιά!

Eίμαι συγκλονισμένη! Πραγματικά! Οχι για τις συντάξεις. Οχι όχι καθόλου! Αν έχεις δουλέψει σε οικονομική εφημερίδα ξέρεις το ανέκδοτο: "Σύνταξη; Αφού είσαι στη σύνταξη. Εκεί θα μείνεις".
Ούτε επειδή ο Γιωργάκης παραδέχθηκε ότι τα μέτρα είναι άδικα, αλλά αναγκαία. Ούτε γιατί την προηγούμενη οι εφημερίδες έκαναν πάρτυ για το πόσο καλά πάει η οικονομία προλειαίνοντας το έδαφος για την συνταξιοδοτική κατραπακιά.

Ωραία η εισαγωγή αλλά μας τα ζάλισες μπες στο κυρίως θέμα. Μπαίνω...
Ε όχι και φωτογραφίες πάνω στα κρεβάτια του "Αβέρωφ" ρε παιδιά! (ναι ναι έχει βάλει εισαγωγικά στο Αβέρωφ)
"Tις ίδιες κοπέλες βλέπουμε να ποζάρουν με νάζι σε διάφορους χώρους του ιστορικού πλοίου αλλά και  πάνω στα κρεβάτια που ξεκουράζονταν οι ήρωες της χώρας μας"
Μερικά πράγματα δεν είναι ταιριαστά! Το Αβέρωφ δεν είναι φούστα μπλούζα.
Να παραδείγματος χάριν:

Κοτζάμ Κάθριν και ο ξένος Τύπος την ξεφωνίζει γιατί βγάζει το Φίγκαρο (το σκυλί σφουγγαρίστρα που απεικονίζεται) βόλτα πρωινιάτικα, ντυμένη σαν την Ωντρευ Χέπμπουρν. Δε συνάδει σου λέει αυτό το λουκ. Βάλε κάτι πρόχειρο.
Ετσι και η θου κύριε εξανίσταται, δηλαδή όχι ακριβώς αυτή, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της ο οποίος λέει το κολοσσιαίο "το μοντέλο τάδε δε δίστασε να κρεμαστεί από το σωλήνα". ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ! Τς τς τς!

Οι ήρωες της χώρας δεν ξέρω πως το πήραν. 'Η μάλλον ξέρω. Kάπως έτσι:

5 σχόλια:

ysterografo είπε...

Αχ, θα με κάνετε να παρανοήσω τελείως. Μου φάνηκε ή είχε στην αρχή εισαγωγικά τα οποία τώρα δεν υπάρχουν;;;
Για πλάκα το λέγαμε αλλά να δείτε που μας διαβάζει. Δείτε, επίσης, τι "κρυστάλλινες" φωτό μας έβαλε σήμερα. Πού τα προχθεσινά χάλια;

s_pablo είπε...

Όντως τα εισαγωγικά δεν υπάρχουν.

Δηλαδή, η μοντέλα διεπίστωσε την ιερότητα του χώρου και ακολούθως δεν δίστασε (η σακαφλιόρα) να κρεμαστεί από τον (ιερό) σωλήνα?

Εκπλήσσομαι. Ήμουν σίγουρος ότι όλες οι μοντέλες είναι διστακτικές σε ζητήματα που αφορούν στο κρέμασμα.

manetarius είπε...

Δηλαδή .. για να καταλάβω... η ChER, που έκανε ολόκληρο βίνδεο κλιπ σε πολλεμικό πλοίο με ένα κορδόνι στον κώλο... είναι εγκληματίας πολέμου;

(είμαι ακόμα εδώ... ώς την Παρασκευή.. μετά, θα παω κρουαζιέρα με το Αβέρωφ :Ρ)

Ra Ma είπε...

Σοκαρίστηκα με τις φωτογραφίες στα κρεβάτια...

Και να προσέχετε τι φωτογραφίες βάζετε γιατί μπορεί να μπει καμιά ιδέα στη δημαρχάρα μας (βλέπε Νικήτας) και να βάλει να σέρνουν τα μαλλιαρά αδέσποτα για να καθαρίζουν τα ρείθρα των πεζοδρομίων!

Αβαδιστη είπε...

Μου αρέσει που άπαντες είμεθα σοκαρισμένοι!