30/6/10

Melody Gardot...

...to truly get dressed is 
to forever be at a costume party


H Gardot, λοιπόν... που προσωπικώς με άφησε σπήτσλες για την περφόρμανς που έκανε χθες στο Κηποθέατρο Παπάγου. Διότι, αγαπητοί, το να βγαίνεις με βικτωριανό μαύρο φόρεμα, 12ποντο τακούνι και μαύρο γυαλί ηλίου, σε συνδυασμό με αναπηρικό μπαστούνι και να κατορθώνεις να διαθέτεις παράστημα και ισχυρή σκηνική παρουσία είναι ΑΘΛΟΣ!
Για την ιστορία η Gardot μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα έμεινε στο νοσοκομείο πάνω από ένα χρόνο με κατάγματα στη λεκάνη και στη σπονδυλική στήλη αλλά και αμνησία. Στο χρόνο αυτό ξαναέμαθε κιθάρα και κατόρθωσε να επανέλθει πλήρως.
Χθες είδαμε πόσο πλήρως. 
Η δύναμη της θέλησης! 
Η αβάδιστη παρακολουθούσε σπήτσλες την παράσταση, εκτός από τις στιγμές που αναφωνούσε αγωνιωδώς "που ράβεται; που ράβεται;" για να το βρει σήμερα... ναι ναι ράβεται στου lanvin και φυσικά έχει την ίδια άποψη με μένα σε ότι αφορά το ενδυματολογικό. Δηλαδή Απόκριες κάθε μέρα.

Ασχετο αλλά επειδή σήμερα δεν αντέχω να διαβάσω τη θου κύριε θα σας αφήσω με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει το photoshop και το μακιγιάζ.
Η Κάιλι φορ ρήαλ





4 σχόλια:

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΧΕΛ;! [αυτό για την αποδόμηση της κάιλης. μου θυμίζει μία κυρία που έπαιζε σε ένα σίριαλ με την.. χμ.. δε θυμάμαι, νομίζω είχε γράψει στίχους διά την πασπαλάν, ωστόσο. ναι, μία ξανθιά.]
πήγατε στην γαρδό; θέλω να κλαύσω! απουσιάζω από τας αθήνας και χάνω τα καλύτερα. δάκρυ.
[υστεριόγραφον: μου λείπετε]

Αβαδιστη είπε...

Καλό μου παιδί η αποδόμηση είναι κάτι το ωραίον!
Κλαύστε όσο επιθυμείτε... η γαρδό ήτο συγκλονιστίκ!

ysterografo είπε...

Χά(ι)λι φορ ρήαλ.

Αβαδιστη είπε...

LOL ysterografo θα με πεθάνετε κάποια μέρα!