5/7/10

Ολα πάνε καλά!

Tραλαλαλα τι ευτυχία! Μειώθηκε το έλλειμμα κατά 41% και ο Γιωργάκης πήρε το κανό του.
Πως λέμε ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του; Α γειά σου!
Εν τω μεταξύ οι επιστήμονες τα 'χουν πάρει διότι διάφορα βλαμμένα, κοπιάρουν τη lady Gaga και φοράνε φακούς επαφής που κάνουν την ίριδα του ματιού να φαίνεται τεράστια.Οι ασιατικοί φακοί πωλούνται στο δίκτυο, κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα όπως ροζ που χου και προσφέρουν στη φασιονίστα τη δυνατότητα να φαίνεται σα manga comic girl. Στα αμερικάνικα κολλέγια φοριούνται με την ίδια λογική που φοριέται η μάσκαρα ή το eye liner.
OMΩΣ!!!
Ομως τα πιο σημαντικά νέα είναι:
1. Μπήκε σε τεστ ένα gel το οποίο το τοποθετείτε πάνω στην κουφάλα (του δοντιού λέει καταρχήν η επιστήμη) και ενεργοποιεί τα κύτταρα εντός της κουφάλας, τα οποία αναγεννούνται από μόνα τους και σας δίνει τη δυνατότητα να πείτε στον οδοντίατρο να βάλει το σφράγισμα εκεί που ξέρει.
2. Ηemopressin  Θυμηθείτε το! Χημική ουσία που κυκλοφορεί στον οργανισμό και μπλοκάρει τα κέντρα ικανοποίησης/ανταμοιβής του εγκεφάλου. Θα τεσταριστεί και θα βγει στην κυκλοφορία ως χάπι που θα δίνεται στους υπέρβαρους, τους αλκοολικούς, τους καπνίζοντες και θα τους σώσει από την απόλαυση. Με ένα χάπι όλα διορθώνονται! Το μότο της εποχής μας! Δε θα εξετάσουμε τους λόγους που σε οδηγούν στην κατάχρηση και την αυτοκαταστροφή, δε θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα, θα κόψουμε κάτι άλλο και θα γίνεις λεπτός, άκαπνος και νηφάλιος.
ΑΛΛΑ... ΑΛΛΑ λέω η ΑΠΟΛΥΤΗ είδηση, γραμμένη φυσικά σε άπταιστα ελληνικά είναι:
Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα... Η επιστροφή!
Τσιμπάμε φράσεις...
"Ο σκηνοθέτης της ταινίας Όμηρος Ευστρατιάδης πραγματοποιεί τις πρώτες σκηνές της πολυαναμενόμενης νέας εκδοχής του ¨Ρόδα,τσάντα και κοπάνα". Τις πραγματοποιεί! Ο ίδιος!
"Η αγαπημένη ταινία της δεκαετίας του '80 θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά της μέσα στο καλοκαίρι για να είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη". Μόνη της θα τα ολοκληρώσει. Και  θα αφήσει και τη φράση ξεκρέμαστη. Ετοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη...Πότε καλό μου? Το γαμωφθινόπωρο ίσως?


ΥΓ. Δικό σας... Δείτε την καλύτερη οικονομική ανάλυση ever για το πως φτάσαμε ως εδώ!



Βy Marxist sociologist David Harvey (London's Royal Society for the Arts)

6 σχόλια:

tzagalagabugu είπε...

Α, υπαρχει ηδη σκονη αναπλασης οστου.
Αμα δουλευει και το τζελ κουφαλας σωθηκαμε! :P

s_pablo είπε...

Διαμαρτύρομαι εντόνως!!!

Όποτε προσπαθώ να ανοίξω το σάιτ Της, ο Μοζίλας κολλάει. Πρόλαβα να δω ότι ΑΠΟ την ταινία θα κάνουν παρέλαση λαμπερά ονόματα, αλλά ποια και πόσα δεν κατάφερα να μάθω.

Εσείς που έχετε τα μέσα παρακαλώ πολύ πληροφορήστε μας, όπως και για τα εξής:

Ποιος θα παίξει τον Μπίλια? Είναι σημαντικό.

Σκέφτεται ο αγαπητός Όμηρος να μας ξαναπαρουσιάσει και άλλα αριστουργήματα του, όπως τα "Ήταν Άξιος", "Ροκάκιας την ημέρα... Το βράδυ καμαριέρα" και, το αγαπημένο μου, "Και ο πρώτος ματάκιας"?

Υπάρχει περίπτωση αυτή η πραγματοποίηση ταινίας να γίνει μόδα και να ξαναδούμε ταινίες που όλοι αγαπήσαμε όπως "Θηλυκό θηριοτροφείο", "Λαλάκης ο εισαγόμενος" και, γιατί όχι, "Τα Τσακάλια"?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Έχω ενθουσιαστεί με τα νέα...

ysterografo είπε...

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα τους...

Θέλω κι εγώ μία πληροφορία, αν γνωρίζετε. Πώς παρελαύνουν τα ονόματα; (Δε θα σας ταλαιπωρήσω καν με το τι σημαίνει "διάσημα" ονόματα).

Ανώνυμος είπε...

Δε συνεργαζεται με Σειρηνάκη καλυτερα;

Όλο και καμια τσόντα της προκοπής θα κάνουν!

καλησπέρα

Я верю в Сталина είπε...

Κι αν μπερδευτει το χάπι κι αντι για την απόλαυση από το κάπνισμα σου κόψει καμιά άλλη;;;;;

Αβαδιστη είπε...

Είσθε όλο απορίες!

Απαντώ λοιπόν...

1. Τα ονόματα παρελαύνουν με κοντές φουστίτσες και το βηματισμό της χήνας. Γιατί όχι?

2. Παρελαύνουν ΑΠΟ την ταινία και όχι στην ταινία, διότι ΑΠΟ δω παν κι οι άλλοι.

3. Περισσότερες πληροφορίες και να με σταυρώσετε δεν πρόκειται να πω...

Για το χάπι τώρα... όταν λέμε κόβει την απόλαυση, την κόβει γενικώς. Δε θα μπερδευτεί. Θα κάνει τη δουλειά του, θα σας κάνει ένα υγιές ζόμπι!

Καλησπέρα coula & welcome!