6/7/10

Aνσαξέσφουλ χιούμαν μπινζζζζζζ


Μπορεί ο Αριστοτέλης να έλεγε ότι ο άνθρωπος είναι το ανώτερο δημιούργημα της φύσης, αλλά αυτό προφανώς συνέβη διότι πρώτον δεν είχε τηλεόραση και δεύτερον δεν ήξερε τίποτα για τους σκίουρους.
Οι σκίουροι αγαπητοί μου, βάσει μελέτης είναι από τα πλέον επιτυχή στην επιβίωση είδη και αυτό λένε οι επιστήμονες οφείλεται στην τρομερή ελαστικότητα του σώματός τους αλλά και στο ευπροσάρμοστον του μυαλού τους και της συμπεριφοράς τους.Κάτι το οποίον δε μπορώ να πω για τα χιούμαν μπινζζζ.
Τα καϋμένα τα χιούμανς έχουν ζητήματα. Που χου. Εχουμε μπερδέψει την προσαρμοστικότητα με το photoshop. Νομίζουν ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουν στα περιοδικά και την τηλεόραση και κάθε φορά που κοιτάνε το είδωλό τους απογοητεύονται.
Και μετά ανοίγουν τα περιοδικά και κοιτάζουν τα δεκάδες άρθρα για αισθητικές παρεμβάσεις και μποτοξάκια.
Aντιθέτως η Christina Hendricks όταν ρωτήθηκε πως νιώθει που οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι ζηλεύουν το σώμα της και θα ήθελαν να της μοιάζουν απάντησε  Really? They don’t say Jessica Alba? ’Cause that’s what I say! και μετά με ενθουσίασε γιατί είπε ναι γουστάρω να τρώω, ναι βαριέμαι να κάνω γυμναστική αλλά ξέρω ότι πρέπει και το κάνω και τελικά απέδειξε ότι όλη αυτή η κλάψα δεν έχει αντικείμενο.
Πάρτε και μια φωτό της....

Δηλώσεις που θα επικροτούσαν οι Τσιπ και Ντέηλ, είμαι βεβαία και θα καταργούσαν στο συλλογικό ασυνείδητο εικόνες όπως αυτή....

 By the way το μοντέλο ονομάζεται Okamoto (ωχ γαμώτο?) και χρησιμοποιήθηκε για διαφήμιση, την οποία και φωτοσόπιασαν κάνοντάς την ακόμα πιο λεπτή!!!
Αν συνεχίσουμε έτσι εγώ το δηλώνω θα πάω στην Πάτμο και θα κλειστώ στο μοναστήρι.
Κι ας έχασα τη βάφτιση της κόρης της calliope. Η θου κύριε που πήγε στην Πάτμο πρωτίστως απευθύνει δριμύ κατηγορώ στους βέβηλους που λυμαίνονται την πολιτιστική μας κληρονομιά και κατόπιν αναφέρει τα εξής για την επίσκεψή της στο Μουσείο της Μονής:
"Γελάσαμε πολύ με τη Λυδία. Μόλις έχει αρχίσει να διαβάζει. Βλέποντας το καρτελάκι σε ένα χρυσό σταυρό του 18ου αιώνα, μου ζήτησε…18 ευρώ για να τον αγοράσει!!! Το shopping είναι τελικά στο DNA της γυναίκας από τα γεννοφάσκια της!!!"



4 σχόλια:

tzagalagabugu είπε...

Ως γνησιο καμμενο παιδι, παρακολουθουσα ντοκυμαντεριστικη εκπομπη στην οποια προσπαθουσαν να τελειοποιησουν τον σχεδιασμο για τις ταϊστρες πουλιων.
Υπ'αριθμ. 1 εχθρος οι επικοι σκιουροι.
Θα το πω ευγενικα. Τα εκαναν ολα πουτανα.
Δοκιμασαν απιστευτες παγιδες για να δυσκολεψουν την προσβαση και αυτα τα δαιμονισμενα επεμεναν μεχρι που προσαρμοζαν την κινηση τους ωστε να επιτυχουν τον σκοπο τους.
Χιουμανζ κ πουλια - Σκιουροι : 0-1
Αν αντεχαν και πυρηνικες δοκιμες θα ετρωγαν και τις κατσαριδες.

Κατα τα αλλα, καλα τα εχωνε ο Λακαν με τα ειδωλα. Πολλες παρενεργειες σημερις.

Φιλια

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

μα.. το χριστινάκι είναι ταύρος, δέρφορ εχτιμά το φαγητό και συνάμα μισεί τη γυμναστική. ωστόσο έχει το καθήκον ψηλά ως αξία, επομένως υπακούει απρόθυμα. αγαπώ.
θα μάθω κι εγώ φότοσοπ και θα γίνομε το νέον πρότυπον ομορφιάς. α σιχτίρ.

Ra Ma είπε...

Αυτό μου έλειπε, να δω τον Chip από την ελαστικότητα ...να κάνει σπαγκάτο!

Για τις λεπτές σαν την "ωχ γαμώτο" είχαμε παλιά μια έκφραση: λετόνι! Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω...

Καλημέρα!!!

Αβαδιστη είπε...

tsagalagabugu μου αρέσουν οι παρεμβάσεις με επιστημονικό υπόβαθρο!

Θηλαστικό: Σας εκλιπαρώ γυρίστε, σας έχει πειράξει το κλίμα, τα λόγια του παππά δεν ξέρω... ποιο χριστινάκι?

Radio Marconi Λετόνι???
Προέρχεται από την σύνθετη λέξη «μοτοσυκλετόνι». Το λετόνι είναι ο πίσω σε μια μηχανή, αλλά όχι ο οποιοσδήποτε πίσω...
http://www.slang.gr/lemma/show/letoni_823/