12/7/10

Η Δυναστεία ζει!



Σε δράμα dynasty εκτυλίσσεται η υπόθεση θου κύριε.
Να αρχίσουμε με τα θετικά. Εμαθε να γράφει το logο του σταθμού!
Ομως είναι πικραμένη! Αλλά ευτυχώς για εκείνην υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Οπως ο Μαλέλης, που μετά τη ρηξικέλευθη υιοθέτηση της Πετρούλας τώρα θέλει να πάρει και τη θου κύριε. Πόση πχοιότητα πια!
Βy the way με έχουν ενθουσιάσει τα μηνύματα συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο τηλεοπτικό αστέρα, τύπου:
"Η παρουσία σου στην Ελληνική τηλεόραση προσφέρει πολιτισμό και λυπάμαι για τους εργοδότες σου γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι χωρίς εσένα η τηλεόραση είναι πολύ φτωχή και ακόμα ότι για εμάς τους απλούς τηλεθεατές αυτής της χώρας δεν είσαι απλά η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ…"
Σε άλλο dynasty τώρα: Ομιλο Προβληματισμού φτιάχνει η Ντόρα.Λοιπόν ζαγάρια πρόκειται για μια "συνάντηση της κοινωνίας των πολιτών. Σε αυτήν θα μετέχουν πρόσωπα του επιστημονικού και επιχειρηματικού κλάδου, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, αλλά και απλοί εργαζόμενοι και άνθρωποι της υπαίθρου". Σοφή κίνηση! Τώρα που χήρεψε η απογευματινή ζώνη να προβληματιστούμε επιτέλους!

Και για να δείτε τι άνθρωποι είναι βρετανοί, σύμφωνα με έρευνα 1 στις 3 βρετανίδες επιλέγουν παράνυφες με κριτήριο το πόσο παχές είναι, έτσι ώστε οι ίδιες να φαίνονται λεπτότερες. 

Σας φιλώ!

3 σχόλια:

ysterografo είπε...

Βρετανοί, οι άνθρωποι με τους λεπτούς τρόπους και τις χοντρές παράνυφες.
Όσο για Τη δικιά μας, στο Σταρ τελικά όλοι οι κουλοί χωράνε.

manetarius είπε...

Αχ! Μα πόσο μου λείψανε οι στυλιστικές σας προτάσεις!!!
Στον χόντο θα το βρω το άρωμα Τέρλινγκτον ή θα μου πουλήσουν καμιά Μυρτώ;

Ζήτω οι Άγγλοι με την ψαρόσουπα τους!

Αβαδιστη είπε...

Mανέτ γυρίσατε! γουελκόμ!