22/7/10

Αβάδιστα λύση στο πρόβλημα της κακοσμίας!

Ενόσω οι εκλεκτοί συνάδελφοι επιδεικνύουν το ήθος τους και προάγουν τα δημοκρατικά ιδεώδη αλλά και την ελευθερία της έκφρασης με επιχειρήματα τύπου: «Κυρα-Ρίκα ήξερα ότι λέτε κρύα αστεία, αλλά τόσο κακιά ήσασταν από πάντα ή μετά την κλιμακτήριο σας προέκυψε; » σε απάντηση κειμένου που ξεκινούσε με τη φράση Θα ξεράσω με τις αγιογραφίες...«Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;»  και φυσικά κάπου στο τέλος τα συλληπητήρια στην οικογένεια. Διάλογοι επιπέδου όχι μαλακίες. Ακολουθεί καταιγίδα σχολίων του αυτού επιπέδου και φυσικά ξεθάβονται ιστορίες όπως του ερευνητή ρεπόρτερ που δε χρηματίζεται αλλά και άλλων αστέρων της τηλεοπτικής μας μαλακίας.
Oπότε αγαπητοί, μια λύση υπάρχει για να αποφύγετε τις λιποθυμίες από τα βλαβερά αέρια της ελεύθερης δημοσιογραφίας και του ήθους των έγκριτων συναδέλφων.
ΙΔΟΥ!


Κι επειδή με όλα αυτά έχουμε ξεχάσει πως είναι ο κόσμος, παραθέτω λινκ για να ξεστραβωθείτε.
Ο κόσμος μοιάζει πιο γκρίζος όταν έχουμε κατάθλιψη. Το λέει και η επιστήμη. Αν σας έχει πάρει από κάτω (μα γιατί; αφού όλα πάνε καλά γύρω σας... αφήστε που πετυχαίνει και το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της οικονομίας), αν λοιπόν συμβαίνει αυτό, τότε... σε ασυνείδητο επίπεδο ο εγκέφαλός σας δε συλλαμβάνει το κοντράστ άσπρου μαύρου, κάνοντας τον κόσμο μια γκρι φλαταδούρα (ελεύθερη μετάφραση).

ΥΓ. BTW, respect στον Αρη Δαβαράκη για όσα έγραψε για το θέμα.

5 σχόλια:

s_pablo είπε...

Κι εγώ που τα βλέπω όλα περτικαλιά τι έχω γιατρέ μου?

ΥΓ. Πρώτη Αυγούστου με την επίσημη έναρξη των "μπάνιων του λαού" θα έχουμε και τη λήξη της Σωκράτειας. Ελπίζω...

ysterografo είπε...

Λοιπόν. Το συστηματάκι σας φαίνεται επαρκώς αεροστεγές. Λέω να το δοκιμάσω σε συνδυασμό με τις τσίχλες που μας είχατε προτείνει στο παρελθόν. Τα αυτάκια μου δε θα χαρούν και πολύ, αλλά έτσι κι αλλιώς περνάνε δύσκολα τελευταία.

Αβαδιστη είπε...

S-pablo τι να σας πω κι εγώ.... Πάντως ο Βαν Γκογκ δεν ήτο που υποστήριζε ότι το περτικαλί είναι το χρώμα της παράνοιας?

Υsterografo μην ανησυχείτε και για αυτό έχω λύση. Βάλτε και ωτασπίδες και θα είστε bullshit-proof.

tzagalagabugu είπε...

Με τις σιχαμενιες εχω μια διαστροφη απο παιδι. Δεν μπορω να σταματησω να τις διαβαζω. Ψυχαναγκασμος, μεχρι να νιωσω μεγατονους φρικης ειμαι βουβουζελα.
Το καλο ομως ειναι μετα γιατι εχω και μνημη με αυτοκαταστροφικο μηχανισμο.

Τις μυρωδιες ομως, αυτες τις καλοκαιρινες και ειδικως σε υπηρεσιες δεν εχω βρει το τρικ να τις αντιμετωπιζω επιτυχως.

Το αξεσουαρ σας ευχομαι να με απαλλαξει απο το βασανιστηριο των απανταχου μασχαλοεσανς.

Τσιου

Αβαδιστη είπε...

Eίμεθα στη διάθεσή σας!