9/7/10

Eίμαι συντετριμμένη!

H lady Gaga έχει κυταρρίτιδα και ο Antenna έκοψε την εκπομπή της θου κύριε. Πιθανότατα επειδή δεν ξέρει καν να γράφει σωστά το όνομα του σταθμού που την ανέδειξε και της έδωσε την ευκαιρία να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Λοιπόν! Ο Αntenna γράφεται με 2 N !!!
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω μετά από αυτά τα χτυπήματα, αφήστε δε, που κράσαρε και ο υπολογιστής στο σπίτι!
Σκουπίζω τα δάκρυα που αυλακώνουν το πρόσωπό μου για την έσχατη προδοσία του καναλιού και πάω μια βόλτα στο internet.
Το Ιράν παραμένει αγαπημένος προορισμός, αφού απαγόρευσε τις χαίτες στον ανδρικό πληθυσμό κοινοποιώντας λίστα με τα σωστά ισλαμικά κουρέμματα. Φυσικά έχει προηγηθεί η απαγόρευση της ηλιοθεραπείας και του make up. Αλλά δεν έχει ακόμα λιθοβολήσει όπως υπολόγιζε τη Σακινέχ Μοχαμαντί Αστιανί  γιατί την υπόθεση παρακολουθούν όλα τα ΜΜΕ και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Ε αυτά! Αλλά να κάνουν τέτοιο πράγμα...;; Για το κανάλι λέω...

8 σχόλια:

ysterografo είπε...

Σοκ και ...έος (συμπληρώστε όπως επιθυμείτε).
Να της προτείνουμε να πάει ...Μαίγγα; Ή Άλταιρρ;

Αβαδιστη είπε...

Oυφ! Και νόμισα προς στιγμήν ότι είσθε διακοπές. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω μόνη!

Σοκ και Γαλ..έος Σκορδαλιά?

ysterografo είπε...

Διακοπές;
Σε ημέρες εθνικού πένθους πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι.

s_pablo είπε...

Σας παρακαλώ πολύ όταν κάνετε ορθογραφικές παρατηρήσεις να είστε παρισσότερο σαφής. Εφόσον είναι γνωστό ότι σας παρακολουθεί υπάρχει κίνδυνος να διαβάσουμε τη λέξη κάπως έτσι: ANNtena.

Καλημέρα και σε σας, αλλά και στο υστερόγραφο που το είχαμε χάσει...

Pastaflora είπε...

Μον Ντιε, και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς την θου κύριε; Προτείνω στη χηρεύουσα μεσημεριανή ζώνη να προβάλλονται πλέον μόνο τούρκικες σειρές. Είναι πχοιοτικές, είναι καλογυρισμένες, είναι ευχάριστα μελό και κυρίως έχουν κιμπάρηδες πρωταγωνιστές!

Spy είπε...

Και με συγχωρείτε δηλαδή: αλλά που ξέρουμε πως ΔΕΝ είναι φωτοσοπιά η κυταρρίτιδα της Gaga; Εννοώ πως μπορεί κάποιος κακεντρεχής ή αδικημένος γραφίστας, να κάθισε και να της ΠΡΟΣΘΕΣΕ κυταρρίτιδα ώστε να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του...

(όλα τα έχω δει σε αυτό το επάγγελμα...)

Tanila είπε...

Α πα πα

Αβαδιστη είπε...

Μεσιέ Spy που χαθήκατε? Σας είπε μπαμπά σ αγαπώ?

Οσο για τη φωτοσοπιά και τι μας νοιάζει?