27/7/10

Sex & the Country



Δε μας κάνει πια κούκου! Το λέει και η επιστήμη. Ενόσω, οι επιστήμονες αναπτύσσουν θεωρίες περί Λυσσιστράτης και αμπελοφιλοσοφούν για το προφανές, ότι δηλαδή δε σου κάνει κούκου αν είσαι πνιγμένος στα χρέη, εκτός αν είσαι φύσει τυχοδιώκτης, που δεν είσαι, γιατί αν ήσουν δε θα 'χες χρέη για στεγαστικό, γιατί πολύ απλά χέστηκες για σπίτι...ενόσω λοιπόν γράφω προτάσεις μπεν χούρ, ξεχάστε το sex. Και καλά...
Η άλλη λύση που προτείνουμε, γιατί είναι γνωστή η αβάδιστη κοινωνική ευαισθησία μας είναι να το συζητήσετε το με το πόπολο. Στο site Couple Spark μπορείτε να αναρτήσετε το πρόβλημά σας και εντάξει μπορεί να μη βρείτε λύση, αλλά εξασφαλίζετε τη δημόσια προσοχή, εκτός κι αν είστε τυχοδιώκτης και άρα αλώβητος από την περιρρέουσα καταχνιά.
Εκεί λοιπόν οι δύο σύντροφοι εκθέτουν το πρόβλημα -ο καθένας από την οπτική του- και μετά το πόπολο λέει ότι του κατέβει επί του θέματος... ενέργεια άκρως ψυχοθεραπευτική και μάλιστα άνευ χρέωσης.
Σημαντικά ζητήματα όπως π.χ. "δεν καταλαβαίνω γιατί φρίκαρε όταν με είδε να φοράω τα εσώρουχά της" λαμβάνουν απαντήσεις όπως "ο καθένας έχει δικαίωμα στα γυναικεία εσώρουχα, αλλά δε μπορείς να φοράς της γυναίκας σου χωρίς να τη ρωτήσεις. Εν τέλει αγόρασε δικά σου".
Η "πότε μια  σχέση πρέπει να γίνεται facebook official" και "είναι σωστό να αγοράζει στο γιό μας Barbie;" λαμβάνουν απαντήσεις τεκμηριωμένες "η Barbie δε σε κάνει gay", o John John ίσως...; λέω εγώ και δε χορταίνω να διαβάζω είναι καλύτερο και από τα σχόλια στα ποστ της θου κύριε!
Από το οποίο τσιμπάω τη φράση: "Τα καλοκαίρια μας είναι πιο ωραία από τη μέρα που το φούξια μπήκε στη ζωή μας! Είναι το it χρώμα των διακοπών, η απόλυτη απόχρωση για το νησί, η πιο δροσερή πρόταση για την παραλία, ο πλέον ελκυστικός τόνος για τα αρσενικά, το fashion statement της πόλης. Το φούξια ήρθε και θα μείνει!". Παρακαλώ να υιοθετηθεί άμεσα προκειμένου να ξεπεραστούν τα σεξουαλικά προβλήματα στη χώρα!

6 σχόλια:

ysterografo είπε...

Θούξια...

Ra Ma είπε...

Βρήκα το site ...άπαιχτο! Γελάμε όλοι στο γραφείο!!!!!

Καλημέρα!!!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Μάλλον couple spank έπρεπε να ονομασθεί η ιστοσελίς.
Ελίγωσα με τα φούξια, αλλά ακόμη περισσότερον εκτιμώ το makeover και την φωτογραφίαν της κυρίας επάνω δεξιά εις την ιστοσελίδαν της: δεν μπορώ να αποφασίσω ποία εκδοχή είναι πιο εμετική, η πριν ή η μετά; (Πάντως ο μπάρμπας μου ο Ιωάννης ΣΤ' δεν συμφωνεί και ήδη εις παλαιοτέραν ανάρτησίν μου υπέστη αναδόμησιν κουπ για να ομοιάζει προς την Μενεγάκην).

Αβαδιστη είπε...

Aγαπητοί χαίρομαι που σας παρέχω ενημερωτικόν ευ ζην!
Και ενημερωτικόν ζεν!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

α δηλαδή η φούξια πουστόμπλουζα που πήρα απ'τα ετσεντέμ θα με κάνει θελκτικό. πολύ ωραία, πάνω που είπα να αποσυρθώ και να γίνω βεντέτα της συγγραφής. δε θα το φορέσω.-

Αβαδιστη είπε...

Σερι να το βάνετε όταν έρθετε στας Αθήνας!