23/7/10

Xμμμ... Παρασκευή, χμμμμ... καύσωνας


Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την άνωθεν πανχρήσιμη συσκευή, ιαπωνικής κατασκευής, το Portable Watermelon Cooler and Heater. Ναι! Ναι! Πρόκειται ακριβώς για αυτό που λέει, ήτοι καροτσάκι για το καρπούζι σας. Το οποίο το κρατά δροσερό, πράγμα λογικόν, αλλά αν είστε εντελώς βλαμένος, μπορεί και να το ζεστάνει. Το πανχρήσιμον άιτεμ κοστίζει μόλις 230 δολάρια, πλην όμως (εδώ κλαίτε) διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία.


Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα δεν έχει άλλα νέα!

9 σχόλια:

ysterografo είπε...

Τι είναι αυτό;;
Trendy ηλεκτρική σκούπα με χειρολαβή από το Octopus;

s_pablo είπε...

Αυτοί οι Γιάπωνες είναι μονίμως στην καρδιά μου.

Πόσες φορές άτυχη καταναλώτρια δεν αποθύμησες δροσερό καρπουζάκι και πάνω στην απελπισία σου το βούτηξες με τη σακούλα στη θάλασσα (που βράζει) για να το παγώσεις?

Ευτυχώς, κάποιος που άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει, βρήκε τη λύση.

Παραγγελίες μέσω ιντερνετ γίνονται?

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

αχ σας αγαπώ! η γιαγιά μου είναι εντελώς βλαμμένη, βάζει το καρπούζι στο φούρνο "για να μη πονάνι τα δόντια μ'". ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΕΛΑ! έχουν αι μασέλαι νευρώνας;
..εγώ, παρεμπιπτόντως, μισώ το καρπούζι. προτιμώ τα ροδάκινα. είναι μακράν πιο σέχυ.

Αβαδιστη είπε...

Mου αρέσετε ΟΛΟΙ!

Tι γαμωζέστη είναι αυτή?

Pastaflora είπε...

Αν το γράφει το ΙΚΑ θα έχει μεγάλο σουξέ στη Λουτρόπολη!!!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Με την ιαπωνικήν τέχνην του chindogu (http://www.methodshop.com/picts/chindogu/index.shtml) που ημείς χλευάζομεν ως άχρηστον έχω ασχοληθεί εις το παρελθόν (εις μίαν εκ των πρώτων αναρτήσεων εις το ιστολόγιόν μου - βλ. περισσότερα εδώ εις το τέλος: http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/06/retrospective-vol-1-2010.html).
Ανεζήτησα πληροφορίας διά το συγκεκριμένον προϊόν, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να μάθω αν είναι ικανόν να στεγάσει τα υπερμεγέθη ελληνικά καρπούζια. Eπομένως δεν συνιστώ την αγοράν του προς ώρας εκτός αν είναι διατεθειμένος κανείς να περιοριστεί εις τα λεγόμενα "καρπούζια baby".

Αβαδιστη είπε...

Aγαπητέ μετρ συναινώ ως προς τα λεχθέντα. Μήπως να τοποθετήσουμε πεπόνια?

Φλωράνς έχω αρχίσει και ανησυχώ... είναι προφανές ότι τα έχετε παίξει!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Πεπόνια ή καρπούζια, νομίζω πως καλύτερον είναι να περιμένουμε την κινεζικήν εκδοχήν της συσκευής: εκτός του ότι θα είναι σαφώς φθηνότερη, ενδέχεται να λειτουργήσει (εις την απίθανον περίπτωσιν εκρήξεώς της) και ως το πρώτον διαστημόπλοιον με επιβάτη καρπούζι.