2/8/10

ΠολύΤέλεια είναι όταν...

.. Σε μπουκώνουν μπίλιες άρνικας, σε τρίβουν με αλοιφή πιπεριάς και στο καπάκι καταπίνεις και ένα μυοχαλαρωτικό. Κοιμάσαι ξερός και όταν σηκώνεσαι το πρωί, ΜΠΟΡΕΙΣ και σηκώνεσαι!!! Αμέσως μετά συνειδητοποιείς ότι μπορείς να δέσεις το λουράκι από το παπούτσι σου ΜΟΝΟΣ σου!!! Την ευτυχία σου όμως διακόπτει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα:

Εσύ έχεις ένα φλούο ρολόι; Εεεε όχι, ψελλίζεις, για την ακρίβεια δε φοράω ρολόι και διαβάζεις παρακάτω...

"Ξεκίνησε ως teen trend αλλά έχει καταλάβει κάθε ηλικία! Ο λόγος για τα πλαστικά φλούο ρολόγια που έρχονται στα πιο εντυπωσιακά χρώματα". Κατάληψη ρολογιών??? Δηλαδή τι? Μας την πέσανε? Μια μέρα δεν κοίταξα τι συμβαίνει στον κόσμο και έγινε εισβολή από τον πλανήτη των ρολογιών που έρχονται στα πιο εντωπωσιακά χρώματα? ΦΤΟΥ!!!
"Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ ενώ έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω του χρωματικού τόνου λειτουργούν ως ουδέτερα σε ένα συνολικό outfit". Προφανώς η ρεπόρτερ μιλάει ωρολογικά διότι εμένα αυτή η φράση μου είναι πλήρως ακατανόητη!
Το ίνδαλμά μου αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: "Ωστόσο το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος των media είναι να χάσει την επαφή με την κοινωνία. Την κοινωνία πρέπει να την ακούμε και να την αισθανόμαστε!". ΘΕΜΟΥ!!! Αυτό έπαθα. Είναι προφανές!
Για πες, για πες....
"Δεν είναι δύσκολο ξέρετε. Όταν δουλεύεις ατελείωτες ώρες και συναναστρέφεσαι συγκεκριμένους ανθρώπους, εύκολα μπαίνεις σε ένα κόσμο εντελώς εκτός πραγματικότητας. Έτσι δημιουργείται συχνά και το φαινόμενο της μιντιακής εσωστρέφειας. Πολλοί εργαζόμενοι στο χώρο των μέσων ασχολούνται αποκλειστικά με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της.  Αποτέλεσμα, η κενότητα των θεμάτων και η διαρκής ενασχόληση με ανούσιες ειδήσεις και πρόσωπα".
Μον ντιεεεεε ξεφωνίζω... κι αρχίζω να βγαίνω από τη μιντιακή μου εσωστρέφεια.
Οπότε πέφτω πάνω σε αυτό:

Ολοι ασχολούνται με το γάμο της κόρης Κλίντον, εγώ θα ασχοληθώ με το γάμο των Vaughan! Οι οποίοι παντρεύτηκαν ντυμένοι Wonder Woman και Batman. Κουμπάροι ήταν ο Robin και ο Joker. Ιδού:


Να μάθει η μιντιακή εσωστρέφεια!

2 σχόλια:

ysterografo είπε...

Έτσι σας θέλω. Άπονη! Περαστικά.
Την Άλλη τη θέλω σταθερά ανεκδιήγητη.

(Τελικά μήπως την πατήσατε με τη μπυροζώνη;;)

Αβαδιστη είπε...

Υsterografo μερσί δια τας ευχάς!
Η μπυροζώνη!!! Ωωωωχ δεν το είχα σκεφτεί. Λέτε?
Θα πάρω μασαζοκορσέ! Και φλούο ρολόι! Και τα βουνά...
Μόλις γιάνω τελείως