6/8/10

Υγρανθήκαμε! Φτάνει!


Φαντάζομαι ότι οι ρώσοι θα έχουν σοβαρότερο θέμα από εμάς, που όσο να'ναι έχουμε συνηθίσει κάπως στις υψηλές θερμοκρασίες. Για να μην πω για το Πακιστάν, που πλήττεται από το χειρότερο μουσώνα των τελευταίων 80 ετών. Εεεε ναι...αυτά λέω στον εαυτό μου από προχθές, κάθε φορά που βγαίνω από το ντουζ και ανακαλύπτω ότι συνεχίζω να "κολλάω", όλες τις φορές που κοιτάζω τον ουρανό και είναι ένα πηχτό κάτι... αυτά λέω για να παρηγοριέμαι.
Μέχρι χθες το βράδι. Διότι χθες το βράδι ήμουν απολύτως βέβαιη ότι ξυπνώντας το πρωί θα δω βρύα και λειχήνες στους τοίχους του σπιτιού μου.
Δεν είδα! το θεώρησα θετική εξέλιξη. Αποφασισμένη να παραμείνω ζεν και να μη γίνω σαν όλους αυτούς που γκρινιάζουν μονίμως για τον καιρό έκανα τη συνήθη βόλτα στο internet και βρήκα βάσιμες αποδείξεις ότι ο κόσμος δεν πάει καλά... Καθόλου καλά!
Εξηγούμαι. 45 λίρες πληρώνουν οι βρετανίδες σε SPA για το λεγόμενο Piranha Pedicure. Eίναι απλό. Βάζετε τα πόδια σας μέσα σε μια σκάφη όπου κολυμπούν μικρά χαριτωμένα ψαράκια τα οποία τρέφονται με νεκρά κύτταρα. Εσείς κάθεστε και η φύση δουλεύει για πάρτη σας. Αν ήμουν θρήσκα θα έλεγα εν σοφία τα πάντα εποίησε, αλλά δεν είμαι!
Αμέσως μετά βρίσκω κριτική για την εμφάνιση της Paris με τίτλο Που πας αγάπη μου πρωί πρωί; : "Δεν μας αρέσει πολύ η ιδέα του total black για το καλοκαίρι και μάλλον δεν έχει πετύχει τους συνδυασμούς στα patterns. Τρουκς, δαντέλα και παντελόνι τύπου bikers δεν συνδυάζονται!". Εμ πέστα!  Για αυτό πάμε κατά διαόλου,,, κακός συνδυασμός patterns!

7 σχόλια:

Spy είπε...

Να τις κόψετε τις βόλτες στο internet. Σας χαλάνε...

Αβαδιστη είπε...

Εχετε δίκιο! Θα πάρω τα βουνά!

manetarius είπε...

Ειπάρχουν ψαράκια που να τρώνε τα λίπη από καταΐφια με παγωτά και κοψίδια στα κάρβουνα;

Τι σκατά; Αυτές οι στάρς δεν κολάνε μ' αυτά που φοράνε από τη ζέστη;

manetarius είπε...

ΕΙπάρχουν;;; Με χτύπησε η ζέστη!

Ra Ma είπε...

Μήπως έχετε ξεχάσει το καλοριφέρ ανοιχτό?

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Απορίαι: διατί φέρει μαύρα η Paris; Τι ακριβώς θρηνεί; Το χαμένον της γούστον; Και αν ναι, πότε ακριβώς το διέθετε;

Αβαδιστη είπε...

Ειπάρχετε Μανετ! Πολύ χέρωμε!

Radio marconi όχι εμείς.Το σύμπαν το ξέχασε.

Η paris φοράει μαύρα για να αποδείξει ότι αυτό ήταν το μαύρο που χε μαζί της στην Αφρική!