12/8/10

Αναβαθμίζεται το κέντρο της Αθήνας!

O Nικήτας απηύθυνε δριμύ κατηγορώ. Ναι ναι! Βολές κατά των υπουργείων Υγείας και Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την καθυστέρηση στη μεταφορά μονάδων του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της πρωτεούουσας.
Ετσι για να ξέρετε ποιος φταίει. Kαι τώρα που έγινε απόδοση ευθυνών... πάμε σε πιο σοβαρά θέματα. Αυτή είναι η Paris....
...που κάνει τη Marylin για να διαφημίσει το νέο της άρωμα. Αναμένω τις δηλώσεις Νικήτα για να τοποθετηθώ επί του θέματος.
Τα μάλα πιστεύω πως θα προσφέρει στο σχέδιο αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου η απόφαση του sex symbol (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) Στέλλας Μπεζεντάκου να ανοίξει sex shop.
Στιλιστικά, αναμένεται να συνεισφέρει (μιλάμε πάντα για την αναβάθμιση του κέντρου) το ζεύγος Κουρκούλη-Κελεκίδου οι οποίοι με τις ρηξικέλευθες επιλογές τους πέρασαν στην αβάδιστη gold collection. Ιδού:

Τέλος μετά την υποδειγματική παραίτηση του αεροσυνοδού-λαικό σύμβολο, σας παραπέμπω μέρες που είναι σε post σχετικά με τις πλέον ευφάνταστες παραιτήσεις.!

5 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Ύπάρχει καμιά πιθανότητα στον κόσμο να μην γίνει το μωρό αυτό drag queen?

Αβαδιστη είπε...

Ιφι αχαχαχαχαχαα!

ysterografo είπε...

Άμαξα βλέπω...
Το καμουτσίκι δε βλέπω και πραγματικά τους χρειάζεται.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Μετά την Πάρις-Μέριλιν ετοιμάζομαι διά την Τζούλια-Κατίνα (Παξινού -την ιδιότητα την φέρει ήδη).
Δεν αντιλαμβάνομαι όμως πού είναι το πρόβλημα με το άρμα της βαπτίσεως: το ενοικίασαν εις την Πάτραν από τον Βασιλέα Καρνάβαλον, διότι είναι εμφανώς εμπνευσμένον από (μ)πομπή αρχαίας ζω(ο)φόρου με τα ζώα ζεμένα αριστερά και δεξιά του άρματος.

Αβαδιστη είπε...

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Πράγματι μετρ!