25/8/10

Γύρω γύρω όλοι!

Αντιπολίτευση στον Δήμο της Αθήνας, που ελέγχεται εδώ και δεκαετίες από τη Ν.Δ., άσκησε χθες ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πολιτική για την αναβάθμιση της ζωής στο κέντρο της Αθήνας και όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει αρνητικό ρόλο.
Εννοείται! Eγώ πάντα το υποπτευόμουνα!
Βεβαίως το διυπουργικό πόρισμα για το Ιστορικό Κέντρο που ολοκληρώθηκε την περασμένη άνοιξη, απαιτεί για την εφαρμογή του διυπουργική συνεργασία, η οποία δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τον περασμένο Ιούνιο, με επιστολή προς τον πρωθυπουργό, να συγκροτηθεί συντονιστικό όργανο, παρά τω πρωθυπουργώ για την υλοποίηση του πορίσματος. Αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση.  
Είναι προφανές ότι πρόκειται για σαμποτάζ! Το καταγγέλω!
Designed by artist Matthew Ritchie in collaboration with award winning architect, Ben Aranda, and Arup AGU

Εν τω μεταξύ στην Κωνσταντινούπολη, κατασκευάστηκε ο εικονιζόμενος gothic ναός, εγκαταστάθηκαν εντός 40 ηχεία που παίζουν από Kraftwerk έως Maelstrom by Lee Ranaldo (Sonic Youth) και οι επισκέπτες τριπάρουν και τριπάρουν και τριπάρουν... Φαντάζομαι ότι σε καμιά 10αριά χρόνια ο Βούγιας θα το προτείνει ως λύση για την αναβάθμιση του Κέντρου, αλλά ο πρωθυπουργός θα χει άλλη δουλειά, τα υπουργεία δε θα συνεργάζονται και θα φταίνε οι δήμαρχοι της αντιπολίτευσης.


 Κι ενόσω οι σούφι στροβιλίζονται και στροβιλίζονται θα σας αποκαλύψω κάτι που...
"Μπορεί να σας κάνει εντύπωση... αλλά οι συγγενείς της Τατιάνας δεν θα έχουν προσωπικό κομμωτή στα δωματιά τους για το γάμο του καλοκαιριού!"

2 σχόλια:

manetarius είπε...

Εντάξει.. έχω σοκαριστεί με την αδερφή της Τατιάνας!!!
Αν το ήξερα θα της είχα στείλει το πιστολάκι μου για να φτιάξει τα μαλλιά μόνη της!
Πάω να στροβιλιστώ λίγο να με φυσήξει το αεράκι μπας και δροσιστώ!

Πάντως, πιστεύω οτι η ανανέωση του δήμου, θα αρχίσει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.. ας περιμένουμε λίγο λοιπόν!

Αβαδιστη είπε...

Μανέτ στροβιλιστείτε, κάντε πρόβες για το χριστουγεννιάτικο καρουζέλ!