5/8/10

Γειά σου ρε Julia...


...Roberts, φυσικά! Τι σας πέρασε από το μυαλό. Η Julia  λοιπόν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει botox γιατί αυτό που θέλει, είναι το πρόσωπό της να  αφηγείται τη ζωή της.Θέλω, είπε στο elle, τα παιδιά μου να καταλαβαίνουν πότε τα έχω "πάρει" και πότε είμαι χαρούμενη.
Από την άλλη, η Ευγενία δήλωσε ότι «Θα κάνω πλαστική επέμβαση».  
Να κάνεις Ευγενία μου! Και αφαίρεση φωνητικών χορδών επίσης!
Το ωραιότερο βέβαια στην ιστορία με τα botox είναι ότι όλοι λέγανε και συνεχίζουν να λένε ότι είναι κάτι απλό, ότι δεν έχει παρενέργειες, ότι σιγά το πράγμα βρε παιδί μου... Aκόμα κι όταν βγήκε έρευνα που αποδείκνυε ότι παραλύει κι άλλα πράγματα, όπως την ικανότητά σου να νιώθεις, το παραμύθι συνεχίστηκε. Οπως συνεχίστηκαν οι πλαστικές και τα "τραβήγματα".
Αλλά και οι ατάκες του τύπου "έχετε ρυτιδούλες έκφρασης" ... α ναι; συγνώμη που δεν είμαι σαν πλαστική κούκλα και όχι δε θέλω να κάνω κάτι για αυτό, παράτα με, ξουτ!

4 σχόλια:

ysterografo είπε...

Εντάξει. Μόλις το πρόσωπό της αφηγηθεί εκτός άπό την ιστορία της, τα θρησκευτικά, τη γεωγραφία και τα μαθηματικά της, νομίζω θα το ξανασκεφτεί η Τζούλια.

Αβαδιστη είπε...

Λέτε? Εδώ θα ήμαστε και θα τα αποκαλύψουμε ΟΛΑ! Τι λέω?

s_pablo είπε...

Μετά από κάποια ηλικία κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για το πρόσωπο του.

Δεν το λέω εγώ, αλλά ο Ζαν Μπατίστ Κλαμάνς στην Πτώση κι εγώ, απλώς, προσυπογράφω και συμπληρώνω.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια γυναίκα στα τριανταφεύγα της, αλλά και στα σαραντακάτι της, που επιτρέπει στο πρόσωπο της να μου περιγράψει τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της.

Αβαδιστη είπε...

Ε ναι! Ε ααα μα πια! Σας ευχαριστώ!
Θα σας στείλω φωτό με τις ρυτιδούλες μου!