8/9/10

Εεεε χμμμμ ωχού!


Αβάδιστα συγκινημένη χαιρετίζω τις υποψίες για πολιτική δραστηριοποίηση της Ευγενίας και μάλιστα στο πλευρό του υπερσουπερντουπερ δημάρχου Νικήτα!

Η νέα κυβέρνηση εργάζεται αόκνως για την αύξηση των εσόδων. Δηλώνω άφατη ικανοποίηση για την άρση των αδικιών. Οπως εξάλλου δήλωσε και ο κ. Παπακωνσταντίνου «στη συζήτηση για το φόρο θέρμανσης, πρέπει κάποιος να παρατηρήσει το εξής, σήμερα το κράτος επιδοτεί με περίπου 1,4 δισ. την θέρμανση, μέσω της επιδότησης του φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο κίνησης. Αυτό γίνεται ανεξαρτήτως του εισοδήματος. Έτσι, επιδοτείται, για παράδειγμα, και το πετρέλαιο κίνησης για μία θερμαινόμενη πισίνα σε ένα σπίτι 300 τ.μ. στα βόρεια προάστια. Αυτό είναι κοινωνικά άδικο». Ε ναι λοιπόν!

By the way δείτε εδώ εκπληκτικόν tv spot της εφορίας. Οχι της δικής σας, ευτυχώς!

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Αγαπητή αβάδιστη, δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει την αληθινήν σημασίαν της δηλώσεως Παπακωνσταντίνου:
μέχρι χθες έπαιρνε μέτρα που παραδεχόταν και ο ίδιος ότι είναι "άδικα αλλά αναγκαία" και τώρα λέει πως θα πάρει μέτρα που θα άρουν την κοινωνική αδικία. Αντιλαμβάνεσθε τι συνέβη; Ο ανασχηματισμός έγινε για να αντικατασταθούν ορισμένοι υπουργοί από κλώνους τους ενδεχομένως δε και από εξωγήινους που έχουν πάρει την μορφήν τους! Ναι, αυτός που τα είπε αυτά μοιάζει καταπληκτικά με τον Παπακωνσταντίνου, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Παπακωνσταντίνου! Ο αληθινός Παπακωνσταντίνου είναι δεμένος και φιμωμένος στα μπουντρούμια του υπουργείου.
Αντιλαμβάνεσθε τώρα γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας;;;
Αναρωτιέμαι τώρα μήπως και η Ευγενία Μανωλίδου που είδατε εις την Κοτζιά είναι όντως η ίδια -μπορεί βέβαια να είναι η ίδια και απλώς να πήγαινε στο Notos Home.

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ααα μια που μιλήσατε για Ευγενία, θα παρουσιάζει αυτό το σεφ μάστερ, μάστερ σεφ πώσκατατολένετελοπάντων; [μα φυσικά και είναι το μόνο που με ενδιαφέρει!]

Αβαδιστη είπε...

Mετρ αυτήν την εκδοχή ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί. Θα συμβουλευθώ τον έιτζεντ Μώλντερ και θα επανέλθω...

Οσο για την Ευγενία ε ναι θα νιαουρίζει πάνω από τηγάνια φέτος.
Θηλαστικό ακόμα εις τας Σέρρας?

tzagalagabugu είπε...

Bιωνω ενα real life inception :0