13/9/10

Πραγματικά δεν ξέρω...

...τι είναι χειρότερο?

Οταν, η Cher εμφανίζεται με το ίδιο κακόγουστο σετάκι 20 χρόνια μετά κάνοντας πραγματικότητα το "if I could turn back time" ή όταν παραδίδει στη Lady Gaga με το look σπαλομπριζόλα Μουσικά Βραβεία;

Οταν ο Ζωρζ στη Σαλονίκη λέει " Έχω πει και το επαναλαμβάνω σ’ αυτό το Υπουργικό Συμβούλιο, με τη νέα του σύνθεση, ότι είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία" ή όταν αμολάει το κορυφαίο "Φίλες και φίλοι, τη μάχη τη δίνω, τη δίνουμε και θα τη δώσουμε για την Ελλάδα, παντού. Μια μάχη, χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος. Το κάνω, διότι πιστεύω στις δυνατότητες αυτού του τόπου, εξοργίζομαι όταν αδικείται, ανυπομονώ όταν δεν αξιοποιεί το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, τους νέους, τους ικανούς ανθρώπους, πονάω όταν βλέπω να την πληρώνει ο αδύναμος."


Οταν είναι Δευτέρα και δε γουστάρεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να αλλάξεις πλευρό και να ξανακοιμηθείς μέχρι να σου φτιάξει η διάθεση  ή όταν τελικά σηκώνεσαι για να δεις ότι ο Καρατζαφέρης "Απευθυνόμενος στους μαθητές, τους προσφώνησε «συμμαθητές και συμμαθήτριες» και πρόσθεσε: «Λένε ότι έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Ό,τι κατάφερα το χρωστώ σε αυτό το σχολείο το οποίο κρατώ πάντα μέσα στη καρδιά μου".

8 σχόλια:

Pink_Fish είπε...

ωρέ αυτή η Σερ κοντεύει 80 χρονών κι ακόμα φοράει το εσώρουχο που φόραγε στο βίδεο καβάλα στο κανόνι? Έλα Χριστέ και Παναγία...Και καλά αυτή η Gaga κάθε φορά είναι σαν να ξεπήδησε από πίνακα του Μουνχ, η Σερ κοτζάμ κωλόγρια???

Ιφιμέδεια είπε...

Επίτηδες το έκανε η Σερ για να μας δείξει ότι χωράει όχι απλώς στα περσινά, αλλά και στα βαφτιστικά της. Ήμαρτον!

mahler76 είπε...

μόνο η Σέρ και η Ζωζώ είναι ίδιες εδώ και 1000άδες χρόνια

manetarius είπε...

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!! Αυτό είναι το σχολείο μου!!!!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Το αγαλματάκιον του βραβείου τι είναι; Ο άνθρωπος που καρφώνει τη σημαία εις την σελήνην; Και τι σχέση έχει με το MTV; Ή μήπως δηλώνει ότι αμφότεραι αι αοιδοί είναι σεληνιασμέναι;

Πληροφορίαι αναφέρουν ότι ορδαί μαθητών έχουν κατακλύσει το συγκεκριμένον σχολείον, προκειμένου να γίνουν συμμαθηταί του Καρατζεφέρη, ώστε να του κάνουν καζούρα κολλώντας στην πλάτη του χαρτάκια που θα γράφουν "Είμαι Εβραίος και Μασόνος".

Pastaflora είπε...

Μον Ντιε, θα ξαναρχίσω το κάπνισμα!

Ra Ma είπε...

Κάνει διαφήμιση στο πλαστικό της?

Αβαδιστη είπε...

@all ... είναι οι μέρες που η πραγματικότητα με ξεπερνάει!