26/9/10

Γιατί είναι ενθουσιασμένη η Άννα Βίσση;


Ιδού! Για αυτό είναι ενθουσιασμένη! "Όπως μας ενημέρωσε από το twitter, στο οποίο συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις σε άπταιστα Αγγλικά... Στα γυρίσματα του reality με θέμα την ίδια βρέθηκε χθες το απόγευμα η επιτυχημένη τραγουδίστρια". 

Εχω κι άλλα ενθουσιώδη (πως λέμε επουσιώδη;). Π.χ. 

"Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Άρτεμις Αστεριάδη αποφάσισαν να υλοποιήσουν μια επιθυμία που είχαν εδώ και έναν χρόνο. Τα δύο γνωστά μοντέλα άνοιξαν ένα κομμωτήριο...Ταιριάξαμε μαζί με την Άρτεμη και κάναμε μια παρεΐστικη επιχείρηση προσπαθώντας με τις γνωριμίες μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. », δήλωσε στην Espresso η Δήμητρα". 

Δεν τελειώσαμε. Είμαι αποφασισμένη να σας εξοντώσω:

"Στ. Νιάρχος: Από τη μία η πριγκίπισσα κι απ΄την άλλη το μοντέλο. Ποια θα διαλέξει; Ενας Αμερικανός φωτογράφος τον απαθανάτησε σε ένα ρομαντικό περίπατο όχι με την πριγκίπισσα Μάντλεν αλλά με ένα πανέμορφο ξανθό μοντέλο. Ο Σταύρος μάλιστα ήταν πολύ διαχυτικός μαζί του και έμοιαζε να μην τον ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, ενώ γνώριζε πως η πριγκίπισσα βρισκόταν στην περιοχή δεν δίστασε να γευματίσει μαζί της σε πολύ γνωστό εστιατόριο".

Αλλά το χειρότερο είναι αυτό:

Πριγκίπισσα Ευγενία: Είμαι ελεύθερη και διαθέσιμη.

ΥΓ. Ποια είναι η πριγκήπισσα Ευγενία? Πραγματικά!

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

εδώ το σούργελο όταν πήγε στο L.A. έγραψε στο tweeter της, "Back home". TI ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ L.A. ΕΙΝΑΙ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ!!!

Ποια είναι η Πριγκίπισσα Ευγενία?

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά τα μπλογκ μας κινδυνεύουν με κλείσιμον: ανεκάλυψα ανταγωνιστήν εις την ανοησίαν και πολύ φοβούμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να τον ξεπεράσουμε:
http://anna-vissi.blogspot.com/
Μας απειλεί μάλιστα με ντοκιμαντέρ για την ζωήν της Άννας Βίσση!
Όσο διά την πριγκιπέσσα Ευγενία (πέρα από την επανάληψιν της ερωτήσεως), θα ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς είναι διαθέσιμη και με τι αντίτιμον...

Pastaflora είπε...

Ως ιστοσαλονίστ θα σταθώ στο νέον κομμωτήριον και θα ζητήσω επιπλέον πληροφορίες δια ένα μελλοντικό συνεταιρισμόν.
Ποία είναι η κα Βίσση και πού τραγουδά;

Αβαδιστη είπε...

Mahler ειλικρινά με έχει σκοτώσει αυτό το τουήτερ! Τσεκ Καλομοίρα και θα με θυμηθείτε!

Μετρ πράγματι! Κατεστράφημεν! Αλλά θα πολεμήσουμε! Δείτε σημερινή ανάρτηση, αφιερωμένη στη λογοτεχνία!

Φλωράνς τραγουδά με τον sakis και κάνει διεθνή καριέρα! Επίσης είναι η μούσα της κόρης της (κάτι που ελπίζω να μη συμβεί στιλιστικά στη δική σας κόρη) και ένα θα σας πω... Είναι η απόλυτη ελληνίδα σταρ!

tzagalagabugu είπε...

Η Ευγενια δεν ειναι φεργκο-κορη?

tzagalagabugu είπε...

Οκ, μολις διαβσα την αποπανω αναρτηση:)

Ανώνυμος είπε...

Η weekipedia μας πληροφορει για τα εξης:
"Η Πριγκίπισσα Ευγενία της Ελλάδας (10 Φεβρουαρίου 1910 - 15 Οκτωβρίου 1988) ήταν η μοναδική κόρη του Πρίγκιπα Γεωργίου της Ελλάδας και της Πριγκίπισσας Μαρίας Ρ. Βοναπάρτη. Γεννήθηκε στο Παρίσι.
Παντρεύτηκε στις 30 Μαΐου 1939, τον Πρίγκιπα Ντομινίκ Ράντζβιλ, στο Παρίσι και χώρισαν το 1946. Από το γάμο αυτό η Ευγενία απέκτησε δύο παιδιά...."
...."Η Ευγενία ξαναπαντρεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 1949 τον Πρίγκιπα Ραϊμόνδο του Τόρε - Τάσσο, τον οποίο επίσης χώρισε το 1965. Από αυτό το γάμο απέκτησε ένα γιό..."
Αυτή η Βίσση ποιά είναι?