6/9/10

Eεεεεκτακτο παράρτημα!!!

'Η τρία πουλάκια κάθονταν...


Εκπληκτική δήλωση Ψωμιάδη!!!
«Τον Μπόνο τον γνωρίζαμε για τις τραγουδιστικές του επιδόσεις, τις πολιτικές του παρεμβάσεις και τη δράση του για τους φτωχούς του κόσμου. Με τη δήλωσή του έδειξε ότι εκτός από κορυφαίος καλλιτέχνης είναι και άριστος γνώστης της Ιστορίας...Το μόνο που μένει να μας πουν είναι ότι και ο Μπόνο είναι εθνικιστής… Είναι καιρός να πούμε το μεγάλο όχι στους Σκοπιανούς πλαστογράφους. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»
Βy the way ο Bono είπε I am the Alexander fucking Great αλλά ο Ψωμιάδης είναι Ψωμιάδης.

Ακόμα πιο εκπληκτική δήλωση Κακλαμάνη:
Αναγνώρισε την αξία της υποψηφιότητας Καμίνη λέοντας ότι μπορεί να έχει αναγνωρισιμότητα αλλά και το άγνωστο –όπως είπε- δεν ξέρεις που μπορεί να βγει. ...Πρόσθεσε ότι θα είχε συναισθηματικό πρόβλημα με ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά καθώς όπως είπε ήταν προσωπικός γιατρός της μητέρας και του πατέρα της...ΚΑΙ Κάλεσε τους δημότες να τον ψηφίσουν για όσα έκανε στον δήμο. Τόνισε πως το θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας είναι θέμα της εκάστοτε κυβέρνησης.

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Ο Ψωμιάδης δηλώνει ότι τον ενοχλεί το κιτς των Σκοπιανών. Το κιτς των δηλώσεων Μπόνο δεν τον ενοχλεί; (Ας μην μιλήσω για το δικό του, διότι είμαι καλός άνθρωπος).

Να ψηφίσουμε Κακλαμάνη "για όσα έκανε στον δήμο". "Για τα ποια;" ρώτησε ο μπάρμπας μου ο αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ' και άντε τώρα να του απαντήσω...

Υ.Γ.: Λέτε "τρία πουλάκια κάθονταν" εις τον τίτλον αλλά εις την φωτογραφίαν μετρώ τέσσερα. Παρακαλώ να είστε ακριβής εις τας δηλώσεις σας ως οι δύο προαναφερθέντες υποψήφιοι.

Αβαδιστη είπε...

Mετρ... είσθε ακριβοδίκαιος

ysterografo είπε...

Πάνω από όλα το ιατρικό απόρρητο ο Νικήτας...
Με θυμώνει τόσο που δε θα πω τίποτα άλλο.

Pastaflora είπε...

Μήπως να στέλναμε τον Νικήτα να ασκήσει τα δημαρχιακά του καθήκοντα στην πόλη των Σκοπίων;;;
(είμαι κακός άνθρωπος τελικά)