30/9/10

Νot a compatible situation!


H Suzan Miller το λεγε... ήταν ακριβέστατη "September 30, Saturn, the taskmaster planet, will conjoin the Sun. This combination is always a sobering influence, where the work will be hard and the criticism harsh. The Sun rules fire, and Saturn rules ice - not a compatible combination."

Θα μου πεις για αυτό δεν αξιώθηκες να γράψεις κάτι; Οχι, η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να καταπιώ αμάσητο το "Δεν προκύπτει από πουθενά ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, ούτε προκύπτουν επιλήψιμες συμπεριφορές πολιτικών προσώπων ή ποινικές ευθύνες για την υπόθεση του Βατοπεδίου" 
Δεν τα κατάφερα, είχα μια δυσπεψία, έκανα διαφραγματικές αναπνοές αλλά πληκτρολόγιο δεν έπιασα στα χέρια μου. Είπα άστο να πάει σταδιααααλα!
Βεβαίως πήγε. Το πα η ρουφιάνα.. Γιώργος Βουλγαράκης: «Έπρεπε η ΝΔ να τα έχει κάνει λαμπόγυαλο. Εδώ έχουμε μια παρέλαση σοβαρών πραγμάτων και ασχολούμαστε με πράγματα άνευ ουσίας». Βαθιές αναπνοές... μέτρα μέχρι το Δέκα, φιου φιου...

Συνεχίζω. Επιτέλους μια πληροφορία που μπορώ να την επεξεργαστώ:
«Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι». Αλήθεια; τι μου λέτε;
Kι άλλη: Η ισπανική κυβέρνηση μείωσε τον ετήσιο προϋπολογισμό του βασιλιά Χουάν Κάρλος και της οικογένειάς του
Kι εκεί που πάω να συνέλθω με αποτελειώνει το θεϊκό "Για το βράδυ θα χρειαστείς ένα bodyconsious φόρεμα με σε λιτές γραμμές σε γκρι ή σε κάποιο print και θα το συνδυάσεις με ψηλές γόβες που φυσικά θα έχουν μεγάλη φιάπα! Για την τσάντα προτίμησε μια διαχρονική doctor's bag". 
Πράγματι θα τα χρειαστώ μαζί  με μια καρτέλα xanax.
Eνόσω τα καταπίνω απαντήστε στο κάτωθι μέγα φιλοσοφικό ερώτημα:
Γιατί η Τατιάνα ντύθηκε με σακούλες σκουπιδιών?
Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει πλήθος κακεντρεχών απαντήσεων, ιδού....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αγαπητή Τάτι λέγει ότι το φόρεμα από σκουπιδοσακούλες είναι για ειδική περίπτωση... τι δίκιο που έχει, γνωρίζει η ιδία πλέον ότι αποτελεί ειδική περίπτωση, τι αυτογνωσία το να κλείσει το trash του μυαλού της μέσα σε σκουπιδοσακούλες, τι σικ, τι υπέροχο. Μια ένσταση μόνο, δεν θα έπρεπε να είναι ήδη γεμάτες με απορρίματα μυρωδάτα;
Καίριο ερώτημα: το σκουπιδοτατιανοφούστανο είναι και αυτό bodyconsious? Διότι αν είναι να το δώκουμε και στην αγαπητή Πάρις, θα της πηγαίνει έκτακτα. Και για τσάντα κουβαλούν μινιατούρα κάδου απορριμάτων; Για γκαλά στα Άνω λιόσια;
Ο Πριγκηπας Κάρολος δεν μπορεί να είναι γκέι, απλα κακόγουστος είναι ο άνθρωπος, εξάλλου οι γκέι φημίζονται για το καλό τους γούστο.

(Τώρα που το ξανασκέφτομαι μιας και μειώθηκε το κονδύλι για την Ισπανική βασιλική οικογένεια μήπως να στείλουμε σκουπιδοτατιανοφούστανα και στο δόλιο το Σοφάκι σε περίπτωση που γεννοβολήσει η Τατιάνα η πριγκηπέσσα κι έχουμε Τη Βάφτιση Του Υψηλού Μικρού;)

tzagalagabugu είπε...

Eιναι της αειφορου αναπτυξης το κοριτσι και ανακυκλωνει το περιεχομενο του κρανιου της.
In bodyconcious Tati we trust!

Αιθεροβάμων είπε...

Οι σακούλες σκουπιδιών είναι εξ ορισμού για τα (τηλεοπτικά και μη) σκουπίδια. Τι λογικότερο από το να βρεθεί μέσα τους μια Τατιάνα;

Όσο για τον Κάρολο αν είναι όντως γκέι πολύ τον λυπάμαι. Διότι αν κάποιος που "είναι" με τη Νταϊάνα θεωρεί πως χρειάζεσαι για "γκόμενα" μια Καμήλα για να αποδείξει τη στρεϊτοσύνη του, ή είναι πολύ φοβισμένος και απελπισμένος, ή εντελώς βλαμμένος. Ή και όλα αυτά μαζί. Τείνω ωστόσο κι εγώ να πιστεύω ότι η σχέση του Καρόλου με την Καμήλα μάλλον είναι συνέπεια της κακογουστιάς του παρά της γκεϊοσύνης του.

Υ.Γ. Τελικά οι διαφραγματικές αναπνοές κάνουν τίποτα; Να δοκιμάσω αν είναι, γιατί η προσπάθειά μου για αντιμετώπιση της δυσπεψίας με εντατικό διαλογισμό και ξεκλείδωμα των τσάκρα, δυστυχώς με άφησε απλώς με το κλειδί στο χέρι.

ysterografo είπε...

Το φορεματάκι δένει μεν πίσω από την πλάτη, του λείπουν όμως τα μακριά μανίκια.
Μισές δουλειές...

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, επειδή ως δημοσιογράφος το έχετε ψάξει το θέμα: γνωρίζετε μήπως εάν υπάρχει μελέτη που να δείχνει πόσο trash μπορεί να αντέξει ο μέσος Έλλην; Εμπειρικά πάντως νομίζω πως αν υπάρχει θα πρόκειται για μη μετρήσιμο μέγεθος.

Pastaflora είπε...

Σερί, θεωρώ ότι εφόσον η Τ εμφανίστηκε ενδεδυμένη τόσο ταιριστά με τη θεματολογία της, θα πρέπει να αλλάξει και τόπο μετάδοσης της εκπομπής της και να "βγαίνει" στον αέρα από το ΧΥΤΑ Λιοσίων.

Αβαδιστη είπε...

Αιθεροβάμμων οι διαφραγματικές βοηθούν, αλλά είναι πακέτο μέχρι να...
Ητοι μέχρι να μάθετε να κατεβάζετε την αναπνοή μέχρι τη φτέρνα, το στομάχι θα παραμένει μπάχαλο.
Και δεν πιάνουν πάντα.

Μετρ κοιτάξτε τους πίνακες της AGB, τις κυκλοφορίες των εφημερίδων ή δείτε τα εκλογικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία είναι εκεί!

Αγαπητοί λοιποί πόσο χαίρομαι για τις ρηξικέλευθες προτάσεις σας.
Νομίζω ότι η Τάτη πρέπει να μας προσλάβει ΟΛΟΥΣ προκειμένου να κάνει τις σωστές εμφανίσεις!

mahler76 είπε...

η Σκατιάνα απλά μπήκε εκεί που πρέπει.