16/10/10

Πως θα γίνετε μέρος της πρωτοπορίας

Στο uMan, δώδεκα παίχτες θα πρέπει να μείνουν σε ένα, αρχικά, άδειο εργαστήριο, για 45 ημέρες...
Οι δώδεκα αυτοί uMan θα ξεκινήσουν τη ζωή τους στο εργαστήριο χωρίς ονόματα, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, έπιπλα, συσκευές...Θα έχουν μαζί τους μόνο τη στολή και το… χρώμα τους, το οποίο από την έναρξη του παιχνιδιού και μετά θα είναι και το όνομά τους: ο κόκκινος uMan, ο πράσινος uMan κτλ.

Τίποτα δε θα γίνεται ή δε θα μπαίνει στο σπίτι χωρίς την απόφαση των θεατών. Εκείνοι θα αποφασίζουν ποιος uMan θα φάει και τι, που θα κοιμηθεί και με ποιον, τι τιμωρία θα του επιβληθεί...Ποιος θα δει τη μητέρα του; Ποια θα αναγκαστεί να κάνει κρύο ντους στη μέση της νύχτας;

Ανά πάσα στιγμή, μία τουλάχιστον ερώτηση θα είναι αναρτημένη στο site...η απάντηση με τις περισσότερες ψήφους θα εκτελείται LIVE μέσα στο εργαστήριο! Πρωτοποριακό;
Κάθε μέρα και μια σειρά από δοκιμασίες που θα καθορίζουν την εξέλιξη των uMan, μέχρι να τους παραδώσουμε στην κοινωνία, κανονικούς ανθρώπους!!! Τους παραλαμβάνουμε «έμβρυα» και τους παραδίδουμε ενήλικες!

Δικαίωμα συμμετοχής

Είσαι control freak; Θέλεις να μη σου λένε ποτέ τι θα κάνεις; Σου αρέσει η συμβατική τηλεόραση; Ε, τότε δε σε θέλουμε. Να πας αλλού!
Ψάχνουμε για άτομα που θέλουν να είναι μέρος της πρωτοπορίας σε κάθε τους βήμα! Που θα δεχθούν να υποβληθούν στην πιο πρωτότυπη τηλεοπτική εμπειρία ever! Γιατί στο  uMan οι θεατές αποφασίζουν για την εξέλιξή σου!