8/10/10

I am a forest!

Τη στιγμή που παίζεται ένα άφατο δράμα εσείς γκρινιάζετε που πρέπει να κατεβάσετε χειμωνιάτικα.
Οταν απειλείται η πατρίδα μας εσείς κωφεύετε...

Αλίμονο!


"Η Patricia έχει ελληνική καταγωγή...Τα τελευταία χρόνια η Patricia αναζητά τις ρίζες της. Ταξίδεψε στη Μυτιλήνη. Πήγε στα μέρη που μεγάλωσε η γιαγιά και ο παππούς της και αποφάσισε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια!!! Όμως αλίμονο!!!! Οι ανόητοι γραφειοκράτες της είπαν ΟΧΙ!!!! Ναι καλά διαβάσατε. Πάνω απ' όλα το γράμμα του νόμου. Το όνομα του παππού της είναι σβησμένο από το δημοτολόγιο Πλωμαρίου με ξυράφι, ενώ το όνομα της γιαγιάς και το πιστοποιητικό του γάμου τους υπάρχει!! Άρα κάντε μια αίτηση -της είπαν- και πηγαίνετε στο προξενείο μας στην Αμερική, να σας εξετάσουν στα ελληνικά και στην ελληνική ιστορία και... βλέπουμε!!!
Είπαν όχι σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό. Σε έναν άνθρωπο κορυφαίο στο χώρο της μόδα και του κινηματογράφου, πολυβραβευμένο στην Αμερική. Αντί να ανακαλύψουμε εμείς τις ρίζες της και να την... διεκδικήσουμε, της λέμε ΟΧΙ!"

Α να χαθείτε πια!

Το βίδεο δώρο!



I am a Forest hq from Alex Schulz on Vimeo.

7 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Στοχοποιούν την Πατρίσια επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν την Κάρι: με δυο λόγια έχετε δει πώς ντύνονται όλοι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που μας ταλαιπωρούν; Καταλαβαίνουν τα ταγάρια με την ξώφτερνη Μιτσούκο το μεγαλείο μιας Σαμάνθα με Jimmy Choo. Ε;;;

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Διά του προσώπου της Πατρίτσιας δέχεται ύπουλον χτύπημα η φίλη της, η απόλυτη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, καθώς και η βοηθός-μοδίστρα της Πατρίτσιας, η απόλυτη ελληνίδα κόρη Σοφία Βίσση (γνωστή ανά την υφήλιον διά το υποκριτικόν της ταλέντον). Ζητώ προανακριτικήν επιτροπήν διά την παραπομπήν εις δίκην επί εσχάτη προδοσία του Υπουργού Εσωτερικών που δεν ελληνοποίησε την Πατρίτσια και του Υπουργού Πολιτισμού που δεν αντιδρά.

manetarius είπε...

Ε άο στα δγιάλα τελικά!
Βγήκα από τα Βιβιέν Γουέστγουντ ρούχα μου και τα μανόλο παπούτσια μου!

υ.γ. η κοπελιά από τα πολλά ούζα πλωμαρίου έχει γίνει έτσι;

mariw είπε...

Ποια είναι η Πατρίσια βρε παιδιά;

Αβαδιστη είπε...

Πανστρατιά για το δικαίωμα της Πατρίσια στη σαρδέλλα Καλλονής!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Παρακαλώ να αποβληθεί η mariw διά παντός από την μπλογκόσφαιραν: δεν είναι δυνατόν να αγνοεί τας μεγάλας μορφάς του αποδήμου Ελληνισμού.

Αβαδιστη είπε...

Aνακτα δείξτε κατανόηση. Είναι μικρά και αθώα...