5/10/10

Kαι η Τρίτη κάνει το ίδιο!


Nαι αλλά! Ας ξεκινήσουμε με κάτι ευχάριστο. Στη Βραζιλία, που τελικώς από ότι αποδεικνύεται είναι πολύ μπροστά, οι πολίτες ψήφισαν τον Francisco Everardo Oliveira Silva και τον έστειλαν στο Κογκρέσο. Ε και; θα πείτε... Ο κύριος αυτός είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Tiririca και είναι κλόουν!
Η προεκλογική του εκστρατεία βασίστηκε στο σλόγκαν "It can't get any worse" και οι προγραμματικές του δηλώσεις είχαν ως εξής: "Τι ακριβώς κάνουν οι βουλευτές; Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Αλλά αν με ψηφίσετε μετά θα σας πω!".


Και τώρα ποιος το είπε αυτό: "Προτιμώ να αναβάλλω κάποια έργα από το τεχνικό πρόγραμμα και τα χρήματα αυτά να τα στρέψω στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με παράλληλη θέσπιση κινήτρων για την τόνωση της αγοράς του κέντρου.
 Ξεκαθαρίζω πάντως ότι δεν πρόκειται να γίνω φοροεισπράκτορας του Μνημονίου στις πλάτες των συμπολιτών μου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Δεν θα είμαι εγώ εκείνος που θα ρίξω στην απόγνωση χιλιάδες συμπολιτών μου που προσβλέπουν στο Δήμο και όχι το κράτος για κοινωνική προστασία»

5 σχόλια:

manetarius είπε...

χαχαχαχαχααα... βρε τον Νικήτα!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Ο Tiririca κινδυνεύει να χάσει την έδραν του, αν αποδειχθεί ότι δεν ξέρει να γράφει, όπως τον κατηγορούν. Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό: γιατί να χάνει την έδραν κάποιος που δεν ξέρει να γράφει, όταν αλλού υπάρχουν πρωθυπουργοί που δεν ξέρουν να μιλάνε (ενδεχομένως δε και να γράφουν, δεν το έχω τσεκάρει);

Pastaflora είπε...

Πού είναι το κράτος; Ε;;;

Ra Ma είπε...

Ακόμα και χάλια να πάει ο Tiririca (πόσο ακόμα δλδ) κανείς δεν θα μπορέσει να του γκρινιάξει.

Για φανταστείτε τον, σε σύνοδο του ΟΗΕ να βγάζει μπάλες από την τσέπη του και να τις παίζει με τα χέρια του!

Αβαδιστη είπε...

Αχρείαστες να ναι... η γραφή και η ανάγνωση.
Μια υπογραφή χρειάζεται να ξέρεις κι αυτή μπορεί να είναι σταυρός.
Απλά πράγματα!