29/11/10

Ωραίο Δέντρο!


Ναι είναι δέντρο και ΝΑΙ είναι φτιαγμένο από ποδήλατα.
Εδώ όμως είναι οι 7 λόγοι για να μη γουστάρετε τα Χριστούγεννα (στην Αμερική)!
Αβάδιστα προσυπογράφω και προσθέτω:
  1. Το χριστουγεννιάτικο ντεκό του ελληνάρα με μπαλκόνι πατσατζίδικο από τα φωτάκια και σπέσιαλ Αι Βασίλης που σκαρφαλώνει σε led-οφόρο σκάλα.
  2. Τα οικογενειακά τσιμπούσια του ελληνάρα με γαλοπούλα (έλεος!) τα οποία καταλήγουν σε ψυχολογικό βατερλό και φυσικά σε δυσπεψία!
  3. Τα μελομακάρονα της αθλιότητας από φούρνους της σειράς, πηγμένα στη ζάχαρη και σε ευφάνταστες εκδοχές όπως επικάλυψη σοκολάτα (κακής ποιότητας πάντοτε)
  4. Τις πούλιες και τους αυγερινούς που θα φορέσουν άπαντες οι τσοκαρίες τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σεταρισμένες με μαλλί σιδερωμένο, χωρίς τσάκιση.
  5. Τις διαφημίσεις των jumbo
Αυτό που αγαπώ στις γιορτές είναι αυτοί που χαμογελάνε, που ξυπνάνε το παιδί μέσα τους, που μοιράζονται, που κόβουν άσκοπες βόλτες που καταλαβαίνουν ότι οι γιορτές δεν είναι κατανάλωση.
Οι γιορτές είναι βόλτα!



Υ.Γ.Το αβάδιστο ιστολόγιο οφείλει να δώσει το respect του στο Wikileaks (Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.«Πρώτα τα γεγονότα» είναι το σύνθημα του Ασάνζ, που προτιμά να αποκαλεί τo Wikileaks «κίνημα»)
Kυρίως γιατί κατόρθωσε να κάνει μαντάρα τη διεθνή διπλωματία και να χαροποιήσει όλους τους φαν του Τζον ΛεΚαρέ που βλέπουν επιτέλους τη μυθιστοριογραφία να γίνεται πραγματικότητα.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

εμένα που μου αρέσει το δέντρο αυτό λες να έχω πρόβλημα?

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Μα, σερί, για τους 5 αυτούς λόγους που αναφέρετε αναμένω πώς και πώς τα Χριστούγεννα: γιορτή αισθητικής, γέλωτος και υψηλής διατροφικής αξίας...

Pastaflora είπε...

Σερί, να μαζευτούμε να πούμε τα κάλανδα σε επιλεγμένο κοινό; Εσείς ντυμένη εξαιρετικά σικ, ημείς με τισέρτ "Τζων Τίκης" και εν συνεχεία να τσακίσομε τις εισπράξεις στο κοντινότερον fresh.
Ρισπέκτ και από το ιστοσαλόν στον Ασάνζ, διότι χρειαζεται μεγάλα κοχόνες για τέτοια εγχειρήματα.

Αβαδιστη είπε...

mahler είναι και γαμώ τα δέντρα!

Ανακτα θα σκεφτώ κι άλλους λόγους...

Σερί ενθυμείστε τας εποχάς που πηγαίναμε εις το Μπρίκιον από τη δουλειά με τους σκούφους Αι Βασίλη?

Pastaflora είπε...

Ω! Τι θύμησες!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

αγαπώ τις γιορτές! κι αγαπώ και όλους υμάς!:)