3/11/10

To πας το γράμμα...???



Διαπιστώνω με άφατη συγκίνηση να επανέρχονται στην επικαιρότητα κλασικά ερωτήματα τύπου όπως "το πάει το γράμμα;"  με σαφή πρόθεση όμως τον επαναπροσδιορισμό τους και την ένταξή τους στο σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Ζούμε μια σημασιολογική επανάσταση!
Είμαι ακόμα πιο συγκινημένη όταν διαπιστώνω ότι η ξεχασμένη από όλους μας γραπτή αλληλογραφία επανέρχεται στο προσκήνιο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία βαρυσήμαντων άρθρων, όπως το: "Πώς θα καταλάβεις ότι ένα δέμα είναι ύποπτο;"

5 σχόλια:

ysterografo είπε...

Γ(ρ)άμα τα...

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε, αλλά μόλις ανακαλύψατε εις ποίους πραγματικά απευθύνεται η ιστοσελίς της Τάτης: δεδομένου ότι ύποπτον δέμα δεν προοριζόταν ούτε για την Μαριγώ την πλύστρα μου ούτε για την Σβετλάνα την μασέζ μου αλλά μόνον για την Μέρκελ, τον Μπερλουσκόνι, τον Σαρκοζί και διάφορες πρεσβείες, συνάγουμε ότι οι οδηγίες (και προφανώς και το υπόλοιπον tlife) απευθύνονται μόνον εις ξένους ηγέτες, αφού μόνον εκείνοι έλαβαν τέτοια δέματα. Άρα και οι οδηγίες γυμναστικής και διατροφής μάλλον απευθύνονται εις την Μέρκελ, που έχει γίνει γουρούνα τελευταίως.
Είναι νομίζω σαφές ότι η πολυπόθητος διεθνής καριέρα είναι πλέον γεγονός.

Αβαδιστη είπε...

ysterografo με μεγάλα γ(ρ)αμματα

Ανακτα ομολογώ πως δεν πέρασε από το αβάδιστο μυαλό αυτή η ωραιότατη σκέψη!
Μου φωτίσατε ένα μυστήριο! Μερσί!

manetarius είπε...

Α, εγώ προτιμώ το κλασικό ερώτημα "την κουνάς την αχλαδιά;"
Ξέρεις, είναι αυτό που πας στα εκλογικά κέντρα και πετάς αχλάδια (που είναι και της εποχής) στους υποψήφιους που σου γελάνε και σου δίνουν τα ψηφοδέλτια τους στην είσοδο!

kat. είπε...

τα κλασικά αυτά ερωτήματα επανέρχονται! δεν λέω..
ομως οι απαντήσεις τους ακόμα αιωρούνται..