5/12/10

ΚillTV

‘Post Nuclear’ by Antoni Szczupal

Καίριο χτύπημα κατά της Τρομοκρατίας. Πάρτι στα χθεσινά δελτία ειδήσεων. Μια μόλις μέρα πριν την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου. Πάρτι με juicy λεπτομέρειες οι οποίες φυσικά δημοσιεύονται στο λίκνο της δημοσιογραφίας Στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» προχωρά, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τις τελευταίες ώρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία  και για να μην αμφιβάλλετε για το πόσο σημαντική νίκη είναι αυτή πάρτε και μια ακόμη καίρια πληροφορία:
 "τα όπλα που έχουν εντοπισθεί στο γκαράζ - γιάφκα της Νέας Σμύρνης παραπέμπουν στη Σέχτα Επαναστατών και όχι στους Πυρήνες: φέρεται να έχει εντοπισθεί υποπολυβόλο σκόρπιον με αποσπασμένη την αναδιπλούμενη κάνη του, όπως ακριβώς ήταν το σκόρπιον που εμφανιζόταν στη φωτογραφία που είχε αποστείλει το καλοκαίρι στα ΝΕΑ η Σέχτα Επαναστατών, μαζί με την προκήρυξη ανάληψης της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια".  
Την ίδια στιγμή στον αγώνα του Παναθηναϊκού γίνεται ο κακός χαμός (δακρυγόνα μέσα στο γήπεδο, ομάδες να τα σπάνε έξω από αυτό, πολλαπλές συμπλοκές) αλλά στα δελτία ειδήσεων κουβέντα ενώ στο λίκνο της ενημέρωσης μόλις τρεις αράδες "Στο 6' λοιπόν είχαμε διακοπή (για περίπου 15' ), αφού η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, από τη  ρίψη δακρυγόνων, εξ αιτίας επεισοδίων οπαδών με την Αστυνομία, στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου".
Γαι τα δελτία των 12 το θέμα απλώς δεν υπήρχε , όπως και για πάρα πολλές εφημερίδες..
Παρόλα αυτά το βιολί συνεχίζεται "Μπροστά στην εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική. Αξιοποιώντας τις πηγές της, με αστραπιαίο χτύπημα χθες το απόγευμα", 
Κατά τα άλλα αγαπητοί το κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστό για 24 ώρες (χμμμ...χμμμμ....) και ο σύντρογος Γκαίμπελς σας χαιρετά!

ΥΓ. Εχει αρχίσει και μου τη δίνει η ενημέρωση. Η ενημέρωσα (με στερητικό α στο τέλος)

 

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Α Αστυνομία εξάρθρωσα τα Σέχτα (μετά την εσπεράντο και την κορακίστικην, έχομεν νέαν γλώσσαν: την αυτοαναιρούμενην στερητικήν).

Αβαδιστη είπε...

Mετρ θα ήθελα πάρα πολύ να γελάσω αλλά αδυνατώ!
Δείτε νέα ανάρτηση και θα εννοήσετε!

Antek είπε...

Σας ευχαριστώ για την προσθήκη εικόνων μου: D χαιρετήσει εγκάρδια
Συγγνώμη για τη γλώσσα του Google Translator

Αβαδιστη είπε...

Αntec UR welcome!